İçini Dökmek İsteyenler...
-
Bugün bi kez daha kadın olduğumuz için katledildik ilk değil son da olmayacak biliyoruz ancak cocukta yaşattığını travma bundan çok daha aci ve kronik olacak.
Bi annemizin tecavüze ugrayan kızına yaşatılan karşısında ettiği cümle aklıma geliyor bu durumda evet artık acıları acılarla kapatır olduk ama utanç duygusundan eser bırakmadik.
Lanet olsun bu zihniyetlere.. -
@paretowilfredo toplumum algısı ve duyarlılığı anca kendisine dokununca stk ve siyasilerin ise rant kapısına varınca durum gündem oluyor.
Nefes alamıyoruz , sindiriliyoruz ,yok ediliyoruz ,katlediliyoruz, ama SUSALIM -
-
Bir insanı sustuğu yerlerden tanıyabilirsiniz
Halil Cibran -
@paretowilfredo Plüton asla yalnız değildir hakkını savunacağız
-
Gün gelir ihanet eden ; sadakat bekler.
Ccc Ramiz dayi Ccc
-
@North-remembers Plüton onurumuzdur, kırmızı çizgimizdir.
-
@keynezyenciii resmen duygularımın tercümanı oldun
-
Nefret ettirdiniz herşeyden!! Ruhumdaki enkazı ömrümün en güzel zamanlarını hangi meslek kazanci telafi edecek .Istedigimize hayalimize kavusacak olsak da sağlıklı bu birey olamicaz olamayız. Gerginliği stresi elbise gibi her sabah giyiyoruz üstümüze.
Bıktım beklemekten yoruldum aynı şeyleri yaşamaktan -
Komiser yardımcılığına 2000 kadro açmışlar. İibf fakültesine bu kadar kadro açsalar hiç birimiz bu kadar sıkıntıya strese girmezdik. Kpssden 80 aldım. Kara kara ilan açılır mı açılsa da bu puanla atanır mıyım diye düşünüyorum. İlla hepimiz atanamıyoruz diye polis olmak zorunda mıyız?
-
Neresinden alıntı yapsam bilemedim.
-
Yağmur yavaş yavaş damlıyordu oysa gideceği yeri bilmeden ama yağmurun umudu kırılsa şunu hatırlarmış bir çocuğun yüzüne damladığında gülümsediğini görmüş o günden sonra artık yağmur yere düşmekten korkmamış.
-
...
Kan ile beslenenler, bugün konuşurken yüzümüze kan sıçratıyorlar. Onlar, bizden çaldılar. Çaldıkları her şeyi gün gün tezgaha koyup yine bize satıyorlar, böyle zengin oldular. Halımızı çaldılar örneğin ayaklarımız üşürken. Sonra ayaklarının altına alıp çiğnediler. Eskittikleri halıyı bugün bize daha kadim ve kıymetli bir eşya gibi satıyorlar. Sanma ki akan gözyaşı umurunda onların, ne ağlayan analar, ne geride kalan evlatlar. İstediklerini vermediğimiz günden itibaren etlerimizin yapıştığı kirli duvarlarını unuttun mu? Hava yeniden soğuyor, zeminse ısınıyor. Zemin sıvılaşıp ayağımızın altından kayacak. Yüzme bilmeyen boğulacak, bu değirmen hepimizi öğütene kadar dönecek. Haham gidecek, imam gelecek ama sen unuttukça bu hikaye bitmeyecek. Çünkü onlar artık reşit, çocuk değil. Bu oynadıkları da artık oyun değil.
...
-
O kadar ucretini odeyip gk gy yiginla alan sinavina giriyoruz yeterli puan aliyoruz bu sefer yeterli duzeyde yds puani istiyor onu aliyoruz basla bisey istiyor. Alin canimizi da kurtulalim!
-
Çok ideallerim vardı beyler. Okulu haziran'da bitirip yds'den 80i geçmek istemiştim. Ama o kadar kötüydüm ki 2 bütünlemem vardı ve okul eylül'e kadar uzadı. Yds'den de 68,75te kaldım. Kpss'den çok boş hatalarım oldu ama en azından 94 almayı başarabildim. Şimdi ilanlar geliyor yavaş yavaş. Ytb'yi gördüm buruklaştım. Motivasyonsuzluktan bu okul süreci çok uzadı. Umarım daha fazla ilan kaçırmadan bütünlemeleri verebilip diplomamı alabilirim. 8 eylüldeki yds'den de istediğimi görebileyim lütfen artık
-
-
...
En çok satacak olan sever,
Çünkü;
hem satarken para etsin
hem de satılacağını hissedip ürkmesin ister. -
...
"Şecaat arz ederken merd-i kıbtî sirkatin söyler." -
Masa başında ders çalışmaktan ziyade düşünmekten sızar olduk !!
-
Hayatınızdaki müptezelleri azaltın yoksa hayatınız azalacaktır.
TDK'ye göre Müptezel (Saygınlığını yitirmiş, bayağılaşmış)