@Hayaller71, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
@iktisatci-hanim puan öncelikliymiş
teşekkürler hocam
İçişleri uzmanlığı gelirse sizce hangi puan türünden alır arkadaşlar
Puan tahmini yaptığım arkadaşlar tahminim ve gerçek puanlarınızı alabilir miyim alay eden arkadaşa ileteceğim direk
@Su28A hocam geçen sene bizden 5-6 puan geride olanlar girdi biz istanbul yazıp açıkta kaldık bu işler hiç belli olmuyor ve benim puanım istanbul Malatya hariç hepsine yetiyordu. Umutlu olun o yüzden ..
@58auhf58 Puanınız hesaplanirdi bir soru bile yapsanız. Guy denerdiniz
@58auhf58 vardı hocam
@akncıı hocam 73 u mu yoksa 6915 siralamayla mi hareket edicem 2 bin alim olsa siralama olarak ilk 10 bin e kadar sans olmuyor mu ben mi yanlis biliyorm
P48 puan 92.8 sıralama : 66
@Su28A hocam çok yığılma var hem geçen sen ve bu senede girenler için ne olur bilemiyorum ama 73 ile kapatacak yer olacağını zannetmiyorum
@tozkok benim etrafımda tanıdıklarım girdi
@Su28A hocam guy da il bazında hesaplanıyor o yüzden ilk 10000 e giren değil doğru ili yazan giriyor kimse böyle kesin ifadelerle konuşmasa iyi olur bence. 2017 de 81 puanla açıkta kalanlar oldu guy da.
Sonucta aciklandi artik gel be guy gozunu seveyim nerdesin artik
bana mı öyle geldi bilmiyorum ama geçen yıl 84.2 1600 lerde bu yıl 88 400 lerdeyim.sıralamam iyi ancak bu sıralamaya daha iyi gelmesi gerekmez mi??
91 alan kişinin sıralaması kaç acaba
@firito 137
@akncıı hocam bilemedim ki.. Ben muhasebe sınavından haberdar değildim. Hukuk bitti ya hukuka girsem yeter diye düşündüm. Nasip napalim..
@gizo11 teşekkürler hocam
@hak-111111 gelecek arkadaşlar
merhaba arkadaşlar p48 82 aldım 1812 deyim benim merak ettiğim guy da örnek veriyorum 85 alan 2400 de sıralaması kime öncelik veriyorlar bir fikri olan var mıdır
@Hayaller71, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
teşekkürler hocam