2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@sneijder5 kesinlikle katılıyorum 9.promosyonda bunun savaşını çok verdim ama 10.promosyon biraz daha hareketli burdaki arkadaşlar daha duyarlı iyi bir organizasyon ve yönlendirmeyle güzel işler çıkarılır. Pareto üstadın buna öncülük etmesi kanaatindeyim.
-
@denetcii evet birşeyler yapılması gerekiyor dün üstad yol gösterdi biraz olsun dikkat çektik ama sürekli bi düzen halinde tatmin edici cevap gelene kadar yapmamız gerektiğini düşünüyorum
-
@sneijder5 haklısın çok fazla kişi yazmıyor. Ben elimden geldiğince her şeye tweet atmaya çalışıyorum ama yazdıklarımızı okuduklarını bile sanmıyorum,hesapları yardımcıları kullanıyor.
Bakan hanım Japonya’dan geldikten sonra topluca bir şeyler yapmak lazım. -
@buchanan topluca ve aynı anda. Ben inanıyorum çoğumuz yazıyor ama farklı zamanlarda. 1-2 gün öncesinden organizasyon şart.
-
hocam ben face deki kpss A grubundada durumu dile getirdim.bilhassa ilan bekleyen arkadaaşların durumunun bizim gibi olacağından dem vurdum.neşet hocadan da destek istedim..insanlar daha önce destek verdiği kişilerin atanınca kaybolmasından şikayetçi bu yüzden destek vermek istemiyolar.haklılar da bi bakıma . mülakat bekleyenler olarak bizler bişeyler yapabilriz.gittikçe insanlarında twit atmaya falan umudu gücü kalmamış.hiçbişey olmuyo demekteler.daha büyük organizasyonlar (guy ilanı için gazete ilanı vermek gibi)daha ses getirecek şeyler yapılmalı kanaatindeyim
-
@guzelgunler kesinlikle katılıyorum
-
kardeslerim bizim 9.promosyon mulakatlarinda sesimizi duyurmadigimiz yer, atmadigimiz tweet kalmadi.ve umurlarina takmadilar.onlar gene kendi bildikleri zamanda aciklayacaklar.bosuna kendinizi yormayin.beklemekten baska care yok
-
hocam fakat gazete ilanı çok maliyetli oluyor bunun içinde çok az kişiyiz ben bimer cimer bütün yolları denedim o şekildede olmuyor.bence gün ve saat belirleyelim bu hafta özellikle pareto gibi üstadlar öncü olsun çünkü ancak onlar birlik sağlayabilir etkinlikle sesimizi duyuralım.keşke referansı sağlam eli kolu uzun arkadaşlarda çabuk açıklanması bişeyler yapsalar..burda biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar durumu var çünkü.
-
@parliament hocam bu sefer yönetmelik ve bizimle beraber açıklanmayan 4 mülakat var.gerçekten birlik oluştursak hiç değilse diğer alımların açıklanması için baskı oluştururuz.onlar açıklanırsa denetmen liğin de önü açılır.ama onlar açıklanmadan bizimkinin açıklanması zaten cok zor.
-
@parliament ve diğer arkadaşlara katılıyorum hem 3 5 kişi olduğu için hem de farklı zamanlarda olduğu için işe yaramıyodur.guy ilanının twitler ve gazete ilan sayesinde geldiğine kalıbımı basarım.yoksa ilan bile gelmeyecekti.siz naprsanız yapın biz ilan getiricektik durumu yok yani..mümkün mertebe uzatılmaya çalışılıyor süreler.tepkiyle geldi o ilan.
-
Burada, bu sınava girmeme rağmen kalpten iyi dileklerimi iletmiş, twitterda da sizlerle birlikte aktif olmuştum.
Biz, öznesi GUY alımları olması kaidesiyle, bir grup olarak 8 Ekim Salı günü, saat 10:30'da meclise gitmeyi planlıyoruz. Hem grup toplantılarını görebilmek hem de spontane bir şekilde gerek iktidar partisinden gerekse muhalefet partilerinden, alanında yetkin kişilerle görüşmek istiyoruz.
Sizin meramızın şiddetinin ve öneminin bilincindeyim ve bu durumu da iletmek amacıyla aranızdan, varsa 3-4 bayan (kadın) arkadaş, 2-3 de erkek arkadaşın bize eşlik etmesini istiyoruz. Bulamazsak gidemeyeceğiz bu arada, bu da biline...
Eytciler, Adnancılardan twitter oyuncağa döndü. Geçenlerde trendtopicteki 3 başlık cinsel içerikliydi varın hesabını siz görün...
Neyse, buradaki arkadaşların da streslerine stres katmamak adına, önerisi olan varsa ki artık gelmemesine rağmen öneri verenlerden gına geldi, özelden yazsın yok ben geleceğim diyen varsa buyursun söylesin.
Saygılar. -
@cemalicoşan, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Burada, bu sınava girmeme rağmen kalpten iyi dileklerimi iletmiş, twitterda da sizlerle birlikte aktif olmuştum.
Biz, öznesi GUY alımları olması kaidesiyle, bir grup olarak 8 Ekim Salı günü, saat 10:30'da meclise gitmeyi planlıyoruz. Hem grup toplantılarını görebilmek hem de spontane bir şekilde gerek iktidar partisinden gerekse muhalefet partilerinden, alanında yetkin kişilerle görüşmek istiyoruz.
Sizin meramızın şiddetinin ve öneminin bilincindeyim ve bu durumu da iletmek amacıyla aranızdan, varsa 3-4 bayan (kadın) arkadaş, 2-3 de erkek arkadaşın bize eşlik etmesini istiyoruz. Bulamazsak gidemeyeceğiz bu arada, bu da biline...
Eytciler, Adnancılardan twitter oyuncağa döndü. Geçenlerde trendtopicteki 3 başlık cinsel içerikliydi varın hesabını siz görün...
Neyse, buradaki arkadaşların da streslerine stres katmamak adına, önerisi olan varsa ki artık gelmemesine rağmen öneri verenlerden gına geldi, özelden yazsın yok ben geleceğim diyen varsa buyursun söylesin.
Saygılar.Bu konu mühim arkadaşlar. Ankara'da bulunan arkadaşların ses vermesi gerekiyor.
-
@cemalicoşan düzeltme= girmememe rağmen.
-
Güzel haberler alacağımız bir hafta başlangıcı olur inşallah
-
Hedeflerimize hayallerimize kavuştuğumuz bekleyişlerimizin son bulduğu bir hafta olur inşallah
-
Bugün olur mu dersiniz? Var mı bişeyler öğrenen duyan?
-
@heycorc404 Bende artık güvenlik soruşturması olduğuna kanaat getirdim. Eksik kalan adayların soruşturması bekleniyormuş. Bi abiye soldurdum da bende ona öyle söylemişler..
-
@redcrossbjk ne zaman bitermiş
-
@muzgor bu konuda bilgim ne yazık ki yok kardeşim
-
Arkadaşlar tanıdığı olan varsa kurumda falan bu hafta umut var mı açıklıyabilirler mi