TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kasım 2019 108 dönem kaymakamlık
    556
    8071
    1041237
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Nostromo
      Nostromo Son düzenleyen:

İnsan hakları, halil kalabalık hoca. Gerisi lafügüzaf.

R ? K 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • R
        refik.soydam Yasaklı @Nostromo Son düzenleyen:

@Nostromo hocama sevgi saygılarımı iletiyorum. ÖSYM ne sorar tarzlı değil de ben bu işte bir şeyleri sağlam öğrenmek istiyorum diyenlerin adresi olması lazım. Bilginin önünde eğilmek gerek...

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • ?
          Eski Kullanıcı @Nostromo Son düzenleyen:

@Nostromo 2016 baskısı var iş görür mü ?

Nostromo 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            sim @refik.soydam Son düzenleyen:

@refik-soydam haklısınız. Ama bu kadar az bir sürede o kadar ders varken insan haklarını detaylı öğrenmek zor olur. Geçen sene halil hocanın kitabından çalışan arkadaşlar kadınlarla ilgili soruyu yapabildi mi? Bir de kaç soru yaptırdı?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • K
              KaimakamAday @Nostromo Son düzenleyen:

@Nostromo Ah Halil hocam. Kendisinden üniversitede idare hukuku aldım, canımıza okumuştu. Mezun olup gittim halen gölgesi üzerimizde, belli bir süre kaçabiliyoruz ama kurtulamıyoruz. Sınava hazırlanayım dediğim anda yine kendisi karşıma çıktı 😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • D
                Daywalkers Son düzenleyen:

Arkadaşlar öyle bir kitap arayisina girmişlerki hem az çalışalım hemde bir kitap bulalım ve bütün soruları bize yaptırsin.
                Kararname okumayalım, Kanun okumayalim, ama hepsini yapalım.o kitap mı faydalı bu kitap mı faydalı. Onu mu alim bunu mu alim.

Geçen sene sınavın 24.cüsü olmama rağmen piyasadaki tüm kitaplara kanunlara ve kararnamelere ayrım yapmaksızın 4 aydır çalışıyorum.

Size çalışma programı.

M K P 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 16
                • Nostromo
                  Nostromo @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@botan01 anayasadaki insan hakları maddeleri ve kurumların güncel durumlarıyla desteklenirse fazlasıyla yeter. Diğer bütün kitaplar halil hocanın izinden gider.

• Willsmithh
                    Willsmithh Son düzenleyen:

Arkadaşlar selamlar sınava bugün çalışmaya karar verdim fakat 2 ay var gözümde büyüyor sınav sizce 2 ayda halledilebilirmi iktisat tr ekonomisi ve anayasa felan değil kpss den yeni çıktım

HaniYaKi 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • K
                      kemankeşş Yasaklı Son düzenleyen:

Nükleer düzenleme enerji bkn ile ilgili kuruluş mu

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • M
                        mia_nur @Daywalkers Son düzenleyen:

@Daywalkers insan haklarından 4 soru yapma hedefi olan birisi tek kaynaktan çalışmak isteyebilir,bütçe sorunu varsa özellikle en faydalı kitabı burada araması çook çok mantıklı lütfen kitap tavsiyesileri bu tarz yorumlarla basite indirgemeyelim.
                        Piyasadaki tüm kitapları çalışmış birisi olarak en içinize sinen İnsan hakları kitabı hangisi ?

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • K
                          kemankeşş Yasaklı @Daywalkers Son düzenleyen:

@Daywalkers Nükleer düzenleme enerji bkn ile ilgili kuruluş mu vb genelgesinde ilgilendirilmesi yazıyor

kemoenes A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • K
                            kemankeşş Yasaklı Son düzenleyen: mk-ank

http:/ /www .mevzuat .gov.tr/MevzuatMetin/CumhurbaskanligiGenelgeleri/20180715-1.pdf Bu linkteki kuruluşlar ilgili mi ilişkili mi Allah için bir yardım edin anlayamadım

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • K
                              kemankeşş Yasaklı @kemankeşş Son düzenleyen:

@kemankeşş sanırım bunlar hep ilişkili kuruluş

• kemoenes
                                kemoenes @kemankeşş Son düzenleyen:

@kemankeşş, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@Daywalkers Nükleer düzenleme enerji bkn ile ilgili kuruluş mu vb genelgesinde ilgilendirilmesi yazıyor

702 sayılı khk ile kuruldu ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ile ilişkilendirilmiştir.

• A
                                  a.tas @kemankeşş Son düzenleyen: mk-ank

@kemankeşş http:// kaysis. gov .tr/ hocam, bu siteye girin. devletin tüm anatomik yapısı burada kayıtlı. Ve tümü ile anlık güncelleniyor.. Siz hangi kurumu arıyorsanız arama çubuğuna yazıp enter tuşuna basmanız yeterli. ya da ilgili bakanlığa girip, ilgili kuruluşlar alt sekmesini açmanız yeterli. Kısacası idari yapı toplu ve zincir şekilde, bu sitede güncel olarak mevcuttur. Aradığınız konuda size yardımcı olacaktır. Çalışmalarınızda allah yardımcınız olsun

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • A
                                    a.tas Son düzenleyen: mk-ank

Mevzuatta güncel bir durum arıyorsanız en güncel anı: https:// www. mevzuat. gov .tr/
                                    İdari yapıda en güncel durumu merak ediyorsanız: http:// kaysis. gov. tr/
                                    İnsan hakları konusunda toplu bilgi arıyorsanız: https:// humanrightscenter. bilgi. edu .tr/tr/

Yukarıdakiler linkler (ilk ikisi alanında çalışan görevli memurlar tarafından) alanındaki uzman kişiler tarafından hazırlanıp, güncellenen sayfalar. Adayların ara ara buralarda zaman geçirmeleri faydalı olacaktır. Bu linklerin bu alanlarda asli kaynaklar olduğunu, takip edilmesi gerektiğini bilgilerinize sunmak isterim. Yardımcı olması dileklerimle

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                    • K
                                      kemankeşş Yasaklı @a.tas Son düzenleyen:

@a-tas hocam süper tak diye seçeresi çıkıyor 😂

A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • A
                                        a.tas @kemankeşş Son düzenleyen:

![0_1567682371306_906fe596-11b0-49a7-ab6f-cc5fb2da23a9-image.png](Yükleniyor 100%)
                                        Epey uğraştım ama sonunda erişime açıldı. Faydalı olması duygularımla

• A
                                          a.tas @kemankeşş Son düzenleyen:

@kemankeşş !![0_1567682459311_kaysis.png](Yükleniyor 100%) ) resim yukleyemedim sanırım:)

• D
                                            Daywalkers @mia_nur Son düzenleyen:

@mia_nur
                                            Arkadaşlar bir kitap tavsiye etmem mantıklı değil.
                                            Örnek veriyorum kimse yanlış anlamasın.
                                            2017 sınavında Ahmet Nohutcu çalışıp Insan Haklarının tamamını yapan biri 2018 sınavında yine sadece Ahmet Nohutcu çalışıp soruların tamamını yanlış yapabilir.

Anlatmak istediğimi bilmem anlayabildiniz mi? Elinize geçen tüm kaynakları çalışın. Hamama giren terler

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 403
                                            • 404
                                            • 10 / 404
                                            • İlk ileti