ankarada kpss alan için dershane tavsiyesi
-
ankarada kpss alan için dershane tavsiyesi
-
@academiculuscu monopole gitmede nereye gidiyorsan git
bide eksik olduğun alanlar neler
-
@academiculuscu
Dosya Akademi:- 60 yaşında kalp hastası, sinirli, sorulan sorularım birçoğuna cevap vermeyen bir iktisat hocası, ortalama 10 grubun tamamının, yıl boyunca iktisatına girip hepsinde verimli olacağı iddiasında. Karar senin
- Kamu Hukukçusu "ben bunları anlatmayacağım, çıkarsa sorumluluk sizin" den tut ki ders anlatmaktan ziyade idari yapıyı tartışmaya açan bir hoca,
- harika ötesi adam dediğim muhasebeci Sinan Öztürk'ü kaçırtacak kadar köhne bir vizyon,
- yetişmeyen derslerden sonra, tamamlama dersleri için boş sınıf bulunamama durumu,
- Maliyeye gelen Hocasının, kendi dershanesi olmasından mütevellit dersleri pek kaile almaması, üstüne de kendi dershanesini ve kitabını günaşırı övmesi
- yıl içerisinde devamlı değişen gk gy kadrosu
** güzel yanı ise özel hukuğa gelen Mustafa Hoca ve kurumun geleneği
Karar sizin Hocam.
- 60 yaşında kalp hastası, sinirli, sorulan sorularım birçoğuna cevap vermeyen bir iktisat hocası, ortalama 10 grubun tamamının, yıl boyunca iktisatına girip hepsinde verimli olacağı iddiasında. Karar senin
-
hocam bu sene uluslararası ilişkilerden mezun oldum. alan bilgim hiç yok. bir kaç kişiden başkent kariyer tavsiyesi aldım bilen hocalarıma danısmak istedim
-
@academiculuscu data da güzel
-
Ben sadece şunu söylemek istiyorum, çok detaylı bilmediğiniz alanları keşfedin, sonra o alanları hocaları ile ilgili yorumlara bakın. Örneğin makro iktisatta zayıfsınız makro iktisat hocası kimdir buna bakın, muhasebede zayıfsanız muhasebe hocasının kim olduğuna bakın. Durduk her dersin hocası mükemmel olsun diye sartlamayin. Zaten işin büyük yükü sizde olacak, evde takviye edilmeyen kpss kursu ciddi anlamda çuvallar. Verdikleri 3 bilgi sorulan sorular 10 bilgi. İstersen en kral hocalardan en verimli şekilde dersleri dinle, iş yine kendinde bitecek.
-
doğru söylüyorsunuz hocam işin büyük kısmı bende bitiyor. çok çalışacağım bir sene beni bekliyor sağolun hocam
-
@Antimülakat, içinde söyledi: ankarada kpss alan için dershane tavsiyesi
Ben sadece şunu söylemek istiyorum, çok detaylı bilmediğiniz alanları keşfedin, sonra o alanları hocaları ile ilgili yorumlara bakın. Örneğin makro iktisatta zayıfsınız makro iktisat hocası kimdir buna bakın, muhasebede zayıfsanız muhasebe hocasının kim olduğuna bakın. Durduk her dersin hocası mükemmel olsun diye sartlamayin. Zaten işin büyük yükü sizde olacak, evde takviye edilmeyen kpss kursu ciddi anlamda çuvallar. Verdikleri 3 bilgi sorulan sorular 10 bilgi. İstersen en kral hocalardan en verimli şekilde dersleri dinle, iş yine kendinde bitecek.
Arkadaşlar uzun yıllardır bu süreçte mücadele eden biri olarak ben de şunları ekleyebilirim. Dershane size disiplin kazandırmak için iyi bir araç belli saatlerde derslere gir not tut soru çöz şeklinde ama dershane haricinde kendiniz çalışmadıktan sonra bir anlamı olmaz. Eğer disiplin sağlayabiliyorsanız kendiniz çalışabiliyorsanız inanın başarırsınız. Ayrıca durumu olmayan dershaneye gidemeyen arkadaşlar da nasıl olur ki diye düşünmesin ben bu yıl sınava hazırlanırken youtube da ders videoları izleyerek ve elimdeki kitapları da bir kere okuyarak notlar çıkardım ondan sonra sadece soru çözdüm ve o notları tekrar ettim çok şükür yeterli seviyede puanlar aldığıma da inanıyorum. Asıl önemli olan nokta SİZSİNİZ! Kendinize inanın ve düzenli çalışın kendinizi günde şu kadar soru çözmeliyim falan diye şartlamayın ama her gün çalışın bunaldığınız da ara verin ben mesela tatile bile gitmiştim sınavdan önce
Sözün özü kendinize inanın ve disiplinli olarak her gün çalışın muhakkak yapacaksınız.
-
@academiculuscu Yükselişle görüşmenizi öneririm. Ben arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim. Bende benden önce giden arkadaşlarımda tatmin edici puanlar aldılar lakin unutmayın iş sadece dershaneyle bitmiyo iyi motive ve disiplinli olmanız gerekli merak ettiklerinizi özelden yazabilirsiniz