YSK SINAVI 2019
-
@North-remembers gecen sene o fırsatcilardan kitap aldim bi ise yaramadı da ayni kitaba çalışsam yeterli o zaman
-
Arkadaşlar geçen sene A kadronun bu sınav iÇin hazırlamış olduğu bir not vardı, elinde bunun PDF i olan var mı acaba ?
-
A kadronun pdf ini isteyen maillerini yazsın buraya yarına atarım en geç
-
Twitter’da bir şey gördüm sadece kurum içinden 100-90 kişi alınacak yazmış birisi (sanırım kurumda çalışan biri yazan kişi)
-
@mathilda amirim kurum içi kurum dışı olacak dedi vardır Bi bildiği
-
@Hayaller71 İnşallah hocam vallahi twiti okuduğumda başımdan aşağı kaynar sular döküldü
-
-
@ryan bana da atar mısınız maıl adresım ertrkumran02@gmail.com
-
@mathilda sayı az olur muhtemelen bence
-
@Hayaller71 kurumicine verdikleri sayının 3 katını veriyorlar bize daha nasıl az yahu. Bence geçen sene olduğu gibi olur bu sene de sayı hemen hemen .
-
Özelden bana da yazabilirsiniz mail adresinizi bilgisayardan çalıştığım özel ysk müdürlüğü klasörü vardı dmk ve diğer ilgili kanunların da olduğu atarım hepsini
-
@mathilda hangi hesap hocam ?
-
YSK seçim mevzuatları
https://dosya.co/rv36ntehmqhy/secimmevzuati.rar.html
az önce telefondaydım diye yükleyemedim burdan indirebilirsiniz -
Arkadaşlar sınavın geleceğine dair bilgi kimden geldi acaba doğruluk payı nedir?
-
@North-remembers Teşekkürler bana geldi hocam
-
Geçen alımda 85 aldım ama mülakatta elendik ben ve 6 arkadaşım İlk kez gireceklere sınav hakkında birkaç şey söyleyebilirim.Türkçe ve tarih önem arz ediyor .Kpss düzeyinde geliyor ama tarih 20 soru bu kısma iyi çalışın derim.Alan kısmı gördüğünüz gibi her ders yok temel şeyler çıkıyor.Mevzuat kısmı için ben yiğit hocanın soru bankasını almıştım yeterli de oldu .İsteyen onu kullansın isteyen mevzuat gov dan kanunlar indirip çalışsın.Ama bu sınavı kullanarak hatalı ve alelacele kitap çıkaran malum şahıslardan uzak durun.Doğru yanlışı götürmüyor 1 doğru=1 puan .Gkgy ve alan aynı değerde.Şimdiden başarılar.
-
@Aslan-Reyiz mülakatta elenenlere beni de ekle kardeşim , ayrıca çok haklısın tarih can alıcı , seçim kanunları ise heryerden ulaşılabilir ZAten bi kaç kaynak çıkmıştı geçen sene benim kaynağım aynı yeni bir kitap almam “seçim kanunları kısmı açısından “ bakalım ilan gelirse güzel olcak
-
@Aslan-Reyiz hocam ilanın geleceği kesin mi
-
@akncıı geçen sene kurum içi yoktu ama o yüzden az dedim ayrıca hadi 185 diyelim çok mu yani 185
-
@Hayaller71 vardı geçen sene eminim