GUY İLANI İÇİN
-
Arkadaşlar merhaba malumunuz maliye bakanlığı ilanlar başta guy ve vmy olmak üzere gelmedi bunun için sesimizi duyurmamız lazım bunun için en uygun araçta twitter nitekim geçenlerde bir maliye bakanı danışmanı kendisi twitter etkinliklerine devam etmemiz gerektiğini doğrudan olmasada dolaylı olarak söyledi bir arkadaşımıza arkadaşlarımızdan da bazıları twitterda gündeme girebilmek adına para toplayıp tag satın aldı geçen hafta ve birinci sıraya kadarda yükseldik çok şükür adem kılıç hocamız saolsun kendiside bunun için bize maddi destekte bulundu bu haftada etkinliğimiz perşembe günü ancak haftada bir sefer az kalıyor bence bunu organize eden arkadaşada söyledim ancak bütçemiz ancak buna yetiyor şimdilik dedi bence referandum öncesi özellikle bu aralar hergün twitterda gündemde olmalıyız ve baskıyı artırmalıyız yoksa puanlarımızla birlikte tüm emeklerimizde heba olacak onun için burda bu başlığı açmayı uygun gördüm lütfen tüm iibf'liler bu konuya artık gereken önemi göstersin birlikte hareket edersek yeterli bask oluşur ve ilanlar gelir bunu her sefernde en güzel şekilde öğretmenler bize gösteriyor zaten lütfen duyarlı olalım bu konuda bu işlerin organize edildiği facebook grubumuz bu arkadaşlar lütfen sizlerde gelin ve gerekli katkıyı sunun maddi manevi destek ve birlikteliğe ihtiyacımız var çünkü
-
lütfen okuyup geçmeyelim arkadaşlar lnkini verdiğim grupta organizee eden arkadaşlara ulaşalım maddi destek verebilcekler maddi destek verir bütçesine göre maddi destek verecek gücü olmayan arkadaşlarımızda etkinliklerden zamanında haberdar olur ve etkinlik saatinde katılır sesimiz daha gür çıkar bu şekilde
-
...............
-
iyi bende açayım ne var bunda bu kadar gülecek anlamdım
-
gülmek yerine destek vermek daha uygun olurdu
-
-
-
..............................
-
yo hepsini gayet iyi biliyorum yakından da takip ediyorum neytullah hoca'yı saolsun kimsenin göstermediği çabayı gösteriyor kimsenin almadığı sorumluluğu alıyor kendi derslerini ve programını ihmal ederek yapıyor hatta bunuda biliyorum bende burda biraz benimde desteğim dokunur mu diye çabalıyorum zaten sende böyle çok şey yapıyormuşsun havasından çık bence çok bilmişlik veya çok şey yapıyormuş havaları insanları insanları ancak senden uzaklaştırır ben biliyorum ben yapıyorum havalarındasın bu bencillik kokan hareketler bencil insanı kimse sevmez bir meslektaşın olarak yazdıklarına karşı dışardan nasıl göründüğünü yazayım dedim kolay gelsin
-
@John-Nash bence bulaşma
-
...........................
-
............
-
Neytullah hocaya sen mi söyledin vay be yav ben bile 2015'ten beri Neytullah hocayı tanıyorum ve sürekli birşeyler yapıyor her etkinlik için adeta yırtınıyor şimdi senin demenle mi yapıyor oldu tüm bunları
-
@Asiye067 TAMAM GÜZEL ARKADAŞIM,HOCAM BİR ŞEY DEMİYORUM YAZDIKLARIMI DA SİLİYORUM GÜLDÜĞÜM İÇİN DE ÖZÜR DİLERİM TAMAM MI?
-
@Asiye067 Hayırlı olsun,destek var benden hep
-
Instagram'da da sizin görselleri paylaşan bir arkadaş vardı. Bulabilirseniz onunla da bi irtibata gecin derim
-
@Kutyler teşekkürler saolun hocam gruptanda takip edebilirsiniz genelde grupta ayarlanıyor çünkü buralarda paylaşmıyorlar ben burda ki arkadaşlarında haberi olsun istedim onun için böyle bir başlık açtım ne her İİBF'liye ulaşıp desteğini almamız lazım tag satın alma işi için maddi destek verecek varsada neytullah hocaya ulaşabilir facebooktan bulabilirsiniz onu hem paylaştığım grubun yöneticisi hem mücadele platformunun yöneticisi hemde Kpss A ve Kurum sınavlarının yöneticisi rahatlıkla ulaşabilirsiniz yani
-
@Bireysel-başvuru hocam ben inetagram kullanmıyorum ama kim olduğunu yazarsanız ulaşabilirim
-
@Asiye067 Faceten de takip ediyorum,bilgilendirmeniz için çok saolun.Birlik olmamız şart artık
-
@Asiye067 şuan hatırlamıyorum. Ama guy etkinlik falan diye aratırsanız çıkar büyük ihtimalle