2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar aöflü olup sgkdy kazanan var mı acaba?
-
@dibace hocam AÖF’lü olarak her yeri kazanabilirsin,kaymakamlık hariç.
-
@bucalı anladım hocam.
-
@paretowilfredo
hocam yedek bekleyenler olarak kafamıza takılan bi husus vardı
. Acaba Şuan için kurumda işe başlayıp başka kuruma geçenler yedek için kontenjan oluşturur mu.? Ayrıca ilanın gelmesine yönelik öngörünüz var mı? Teşekkür ederiz. -
@yabgu ya biz onu sorduk, yedekler sadece göreve başlamayanların yerine alınıyor dediler ama kesin doğru mu bilmiyorum
-
@kitapsever Kime sordunuz? Kurumu aradınız mı?
-
@paretowilfredo Hocam muvafakat alıp ayrılanlar için yedek kadrosu ayrılmıyor mu? Sadece başlamadan feragat edenler için mi bu yedekler? Arkadaş da sormuş lütfen bilginiz varsa bizi aydınlatır mısınız?
-
Bir kamu kurumunda işe başlayan kişinin ( örneğin ; SGK guy veya İl göç uzmanı ) ataması yapılıp işe basladiktan sonra başka bir kuruma atanirsa eski kadrosu yani SGK guy veya il göç uzmanlığı bir sonraki alıma kadar boş kalır. Yerine yeni bir kişi gelmez. Feragat dilekçeleri işe başladıktan sonra olmuyor olsa da onun adı feragat değil muvafakat oluyor onu da yeni kurum eski kurumdan istiyor.
-
@kozmiktisat hocam söylediklerinizi bugün sınav hizmetlerine sordular,tam tersini söylediler.yedeklik ilanının geleceği tarihe kadar boşalan tüm kadrolara yedek ataması yapılır dediler.
-
@felix-felicis çalıştığım yerdeki denetmenlere sordum da belki yanlış biliyorlardır kesin değil yani hocam.
-
Keşke doğrusunu tam öğrenebilsek bana da sadece feragatleri alacaklar gibi geliyor. Çünkü yeni başlayıp muvafakat alanla, 5 yıllık memurun muvafakat alması arasında fark yok. Birinin yerine yedek alınıyor diğerinin yeri boş mu kalıyor. 9.prom asiller aylar sonra iş başı yaptı, çok beklediler sanırım yedek sayısının yüksek olma sebebi oldu.
-
@felix-felicis il göçte yedeklik hakli yeni ilan gelmedigi surece 2 sene geçerli. 2018de 20 asil 20 yedek vardı yeni ilan gelmeden 1 sene sonra 20.yedeğe sıra gelmişti onu aramışlardı.
-
@kozmiktisat Geçen seneki il göçte 34 lere kadar geldi yedeklik ? Asiller işe başladıktan sonra da gidenler için yedekleri aradılar.
-
@Arrow Hadi inşallah hocam. İl göç ve sgk aynı mı bilmiyorum tabi ama inanın böyleyse çok kişi mutlu olur.
-
@felix-felicis ben de bilemiyorum her kurum farkli olabilir yönetmeliği açıp baksanız daha iyi olur. Daha iyi bilen arkadaşlar varsa aydınlatsın lütfen benim de bildiklerim bu kadar.
-
@paretowilfredo sizinde bu konu hakkında bilginizi öğrenmek isteriz hocam.
-
@yabgu son alımda guy olupta işe başladıktan sonra eş durumundan başka şehire gidenler için hangi yol izleniyor arkadaşlar ? Giden kişiler yerine yedekten çağırma olmaz mi ?
-
@Arrow bulunduğunuz şehirdeki herhangi bir SGK veya Gelir idaresine giderek söylediğim şeyi teyit ettirebilirsiniz. İl göç özelinde böyle bir uygulama yapılıyor olabilir. Feragat ayrı bir şey muvafakat ayrı bir şey. Bir kişi kurumda işe başladığında o koltuk o seneki bütçede dolu gözükür. Bunu maliye bilginiz ile de cozebilirsiniz. Temmuz 26 ile Aralık 24 arasındaki donem de kim başka bir kuruma atandiysa yedekte sıra ona gelecektir. Uygulama açısından kişileri bilgilendirmek gerekir...
-
@kozmiktisat bilgilendirme için teşekkürler
-
Arkadaşlar istihdam uzman yardımcılığını kazananlar olarak 6 aydır tebligat bekliyoruz. Twitter’da sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Lütfen bizlere #İstihdamUzmanlarıTebligatBekliyor tagine yazarak destek olun.