2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar kolay gelsin. Bu Kurumun Muhasebe sınavı için Alican Dovletov’un Monografi kitabı mı yoksa İlhan Kılıc’ın Kariyer muhasebe kitabımı daha iyidir. Hangisini önerirsiniz? Bu kitaplar hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.
-
@LLaffer monografi olayına 1 ay önce ilhan kılıcın kitabi ile başladım lakin daha ilk soruları cok zor geldi çünkü adam stajyer muhasebe Kontrolörlüğü gelirler kont. Hesap uzmanı sorularini almış haliyle zor geldi ben de ferhat hocanın kitabına yoneldim o cok basitten başlıyor 3-4 örnek sonra kavraniyor ardından tekrar ilhana döndüm sana da tavsiye ederim
-
Diğer ilana baktım başvuru bittikten sonraki ikinci gün kaç ile kapatigi aciklanmis hemen. 10 günlük mevzuya takilmamislar
-
@guymağduru 217
-
@hanniball eyvallah sağolasın hocam. Biraz araştırdımda piyasada çalışılabilecek yazılı muhasebe sınavları için Alican Dovletov ve İlhan Kılıc var kararsız kaldım.
-
@seda ben başvuracağım tabi yazılı sınava çağırılır miyim orasını bilemem
-
@seda ve evet iletişim sorunu var istatistik bolumu mezunlarında yıllardır böyleymiş böyle de gider sanirim. Ben elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum ama söyle dolu dolu konuşacağimiz ilanlar da gelmiyor ki ️
-
@hanniball, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@LLaffer monografi olayına 1 ay önce ilhan kılıcın kitabi ile başladım lakin daha ilk soruları cok zor geldi çünkü adam stajyer muhasebe Kontrolörlüğü gelirler kont. Hesap uzmanı sorularini almış haliyle zor geldi ben de ferhat hocanın kitabına yoneldim o cok basitten başlıyor 3-4 örnek sonra kavraniyor ardından tekrar ilhana döndüm sana da tavsiye ederim
Hocam ilhan kılıç monografi kitabı gazi kitabevinden çıkan mı yoksa soru bankası setinde mi yer alıyor?
-
@HarunB gazi kitapevi hocak kariyer ismi kitabın
-
@hanniball, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@HarunB gazi kitapevi hocak kariyer ismi kitabın
Teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo p22 88 küsür 312 sıra başvurmalı mıyım gelir mi acaba
-
@kemankeşş 2019 puanı mı ?tam olarak puan kaç 2108 ile baya bir fark var hocam.
2018 89.03 siralama 525
2019 87.1 siralama 470
P22 puanı
Bu senenin 89 p22 si 250 var ozmn -
@guymağduru 88.36176 2019 puanı hocam
-
@guymağduru bu klasik sınavı da nasıl çalışmak gerek o da sıkıntı sorular yüzeysel mi nasıl hiçbir bilgim yok
-
@kemankeşş Bence başvurun dostum. Kestirmek zor elbet bu kadar çok puan türü varken. Ama ihmal etmeyin derim. Çünkü olur ha düşerse ve başvurmamış olursanız hayıflanırsınız. Yakın da kaçabilir ama olsun bir şey kaybetmezsiniz dostum.
Sorulara dair yukarıda iletim var dostum. Hatta yazı şu;
https://www.tercihiniyap.net/m/kpss/2019-kgk-uzman-yardimciligi-yazili-sinav-sorulari-h7087.html
Geçen yılın soruları. Klasik sınav hazırlığı için de şu yazıya göz atabilirsiniz
https://www.tercihiniyap.net/m/kpss/klasik-kurum-sinavlari-nelerdir-nasil-hazirlanmali-h3183.html
-
@paretowilfredo ne kadar iyisiniz hocam peki bu tip klasik sınavları nasıl çalışmak lazım çok mu kasıyorlar acaba
-
@kemankeşş Ilave ettim dostum onu da
-
@guymağduru Dostum iste bu sene p22 89.35siralama 217. Yazdim gormedin herhalde.
-
@kemankeşş geçen yılın soruları zor değil sanki ama muhasebede kasıyor sanırım kurum muhasebe soruları yok bence muhasebe ağırlıklı çalışmak gerek
-
2019 p23 91 puaninin sıralaması nedir acaba?