2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo ÖSYM takvimine eklendiği için dışardan alınacağına işaret değil mi
-
@guymağduru Öyle yorumluyorum ben de dostum. Çünkü ysk da durum bu şekilde işlemedi.
-
@paretowilfredo peki hocam dagilim ne zaman aciklanir yani takvime islenmis ancak sayi belli degil ne zaman aydinlanir ?
-
@IS-LM İlanı yayımlanır sanıyorum haftaya dostum.
-
@paretowilfredo inşallah bu kez olacak YSK da yaşadığımızı yasamayacağız
-
@paretowilfredo üstad çok sağol iibf ye engel olunması söz konusu olabilir mi
-
@Hayaller71 ben de bunu merak ediyorum sadece hukuk ve adalet mezunlarından alırlarsa hüsran olur
-
@akncıı ysk yi unuturuz boylelikle 120 kisilik ysk ya uzulduk 500 kisilik icraya seviniriz
-
@paretowilfredo üstad içişleri alımlarıyla ilgili yeni bir durum var mı? Şimdiye ilan gelmesi gerekmez miydi?
-
@Hayaller71 Dostum asli düzenleme gayesi iibf içindi. Hakimlik ilanı için yapilan düzenlemenin bir benzeri yapıldı yönetmelikte. Hakimlikta Bakanlık iibf den yana takdir kullandı. Bunun için de duyumum böyle olacağı şeklindeydi. Bakalım ilanla emin olacağız dostum bu konuda.
-
@fatos Aynen öyle hocam YSK dan sonra ilaç gibi geldi.
-
@paretowilfredo inşallah üstad sağol Varol
-
Arkadaşlar ilan inşallah gelir Daha önce bu sınavla alakalı tecrübem yok sınav test sanırım soru düzeyi zor mu nasıldır yapılabilir bir sınav midir?
-
Guy olan arkadaşlar buna geçmeyi düşünüyormusunuz? Maaşı çalışma şartları nedir?
-
İcra müdür yardımcılığı sınav ilanı önceki yıllardada ösym takviminde mi yer alıyodu arkadaşlar bilgim yok hiç.. yoksa bu açıktan alım yapacagına mı işaret oluyor bana öyle gibi geldi umarımda öyle olur
-
2018 icra müdür yrd sınav soruları (yıldırım bayezıd hukuk yapmış)
https://www.aybu.edu.tr/hukuk/contents/files/A Kitapçığı.pdf
2019 icra müdr yrd sınav soruları (meb yapmış)
https://odsgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2019_05/07114746_ICRA_MUDUR_YARDIMCILIGI_A.pdf
-
@paretowilfredo Bakan takdiri İİBF yana kullandıysa ellerinde öperim.Keşke tüm bakanlar böyle düşünceli olsa
-
@Aslan-Reyiz ÖSYM takvimine düştüyse bu durumda açıktan alım yapılacaktır demek olmuyor mu?
-
@beveridge-eğrisi şakın yanlış anlamayın lafım size değil ama keşke artık her sınava girmeseler de biz işsizler de bir yere girebilsek artık. Guy olan arkasını düşünmüyor ya da genel olarak atananlar. 2018 puanıyla maliye de almayınca, gelen ilanlara da halihazırda çalışanlar başvurunca aha bekliyoruz öyle.
-
@beveridge-eğrisi maaşını bilmiyorum ama yapılan işin vicdani boyutunu bir kenara bırakırsak yorucu ve stresli bir meslek. Hele büyükşehirler için düşünürsek stres oranı katlanıyor. Tabi bu yoğun işsizlik döneminde söylendiği gibi 500 kişilik alım gerçekleşirse iibf mezunlarını bir nebze olsa rahatlatır.