2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@uche bilgilendirdiğin için saolsın hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
@uche Eyvallah üstad
-
@michaelcorleone dostum söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Ama bu forumda yazan arkadaşlarda dahil illaki birilerine ulaşmıştır. İnsanlar aslında referanslarının işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için bu forumda merak içinde bekiyor. Ben buna inanıyorum
-
@uche bugün kesin açıklanır mı hocam
-
Siz burda sonuc bekleseniz nolcak. Adamim referansi arayip hayirli olsun diyosa, siz kazanacaginizi mi düşünüyorsunuz?. Aciklansa ne olacak. Ne hale gelmiş hale bak yazik!
-
@yorguniibfli dostum keşke eveet açıklanır, herkes hazırlıklı olsun diyebilsem. Ama kimseyi kandırmak umutlandırmak gibi bir çabam yok. Söylediğim zamanda açıklanmadığında kimse tarafından yalancı muamelesi de görmek istemem. Durum neyse onu aktarıyorum dostum, yorumu size kalmış...
-
@uche seni tekrar olumlu haberlerle görmek çok güzel dostum bende yaptıkların için teşekkür etmek istiyorum kendi adıma.
Arkadaşlar bugün kurumda bir hareketlilik varsa gene tweet etkinliği ile sesimizi duyuralım,saat kaçta yazmaya başlayalım? -
@buchanan 12:30 olsun tweet yoğunluğu ozaman
Belki müfettişlik gibi bizim sonuçlarda cuma açıklanır -
@heycorc404 tamam o saatte yazmaya başlayalım gün içinde de ara ara bunaltmaya devam edelim
-
bugun acıklanırmı yoksa onumuzdekı haftayamı kalır tahmın varmı
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar.
2018 KPSS idi sanırım. Cuma açıklanacaktı. Salının gecesinde rüya görmüştüm açıklanıyordu. Ve uyandığımda yani çarşamba günü açıklandı
Bu gece gördüm rüyamda açıklanıyordu.
İnşallah açıklanır hayırlı ve gönlümüzce sonuçlar alırız.
Hak ederek, hakkıyla kazanalım inşallah. -
@megaaaa kardeşim teşekkür ederim sayende güne gülerek başladım
-
@megaaaa ben şahsen ikna oldum
-
@newworldorder ruyaya mı ?
-
Arkadaşlar rüyayı dua ile pekiştirmeye camiye kaçıyorum ben :))
Tekrar hayırlı cumalar cümleten. -
@denetmenadayı ahhaha hocam sizce de duyumlardan daha net değil mi? şaka bitarafa umarım kısa sürede sonuclanır.
-
@newworldorder aynen dogru dıyosun ruya cam gb gorunuyor masallah ama duyumlarda hatlar arasıra karıstıgı ıcın bazen catlak sesler cıkıyor sende haklısın
yakında kahve falına baktırdım listeyı gordum dıyen olursa sasırmam -
@denetmenadayı açılın ben medyumum çıkacak diye korkuyorum şu mülakat sonuçları hepimizi birer mutanta dönüştürmeden açıklansa iyi olur
-
Umarım mülakatın iyi geçmesi şartıyla puan ve işsizlik durumu esaslı bir sıralama yapılmıştır, torpillilerin dışında kalanlar arasından inşallah en ihtiyacı olan, en hakedenlerin içerde olduğu bir liste olur hayırlısıyla.
-
Tweet atmaya başladık arkadaşlar o gün bugün olsun inşAllah.