2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@politics06 Arkadaşlar CİMER etkinliğine lütfen katılalım. Hiçbir şey yapmadan köşemizde oturmayalım. Zaten hep başkası nasılsa yapar mantığı yüzünden birlik içinde hareket edemiyoruz. Lütfen destek olun
-
@Aslan-Reyiz HOCAM CİMER ETKİNLİK VAR.
-
Arkadaslar bu haftanin etkinlikleri;
1- hafta ici bi gun belirlenip twitter etkinligi yapilacak
2- CIMER yazisi surekli gundemde tutulup sayinin artmasi saglanacak hatta yazi modifiye edilip yakinlarimiz adina(sinava girmeyenler) gonderilecek sekilde yogunlugun artmasini saglayabiliriz.
Katilima ozen gosterip herkesin de katilmasini saglayalim arkadaslar bi ilani daha kurum icine feda etmeyelim! -
Metin güncellendi arkadaşlar.
Sn Cumhurbaşkanım,
Biz İktİsadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu gençleriz.
2018 KPSS’den gerek A gerek B kadrodan sınava giren mezun sayımız iki yüz binden fazladır. Bununla birlikte 2018/2019 KPSS puanlarımızı da hiç kullanamadık. Siz de takdir edersiniz ki; bu sayı istihdam edilmediği takdirde bir çok soruna yol açabilir. Türkiye Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği, İİBF mezunlarının siz değerli devlet büyüklerimizden talepleri şunlardan ibarettir:
KPSS A GRUBU ADAYLARI İÇİN;
-3000 Gelir Uzman Yardımcılığı,
-1000 Vergi Müfettiş Yardımcılığı,
-500 Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı,
-500 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı,
KPSS B GRUBU ADAYLARI İÇİN;
-4001 koduyla alımların kaldırılması,
-Merkezi atamalarla alınacak personel sayısının mezun sayımıza oranı düşünülerek artırılması,
-Gerek merkezi gerek açıktan alımlarda (torpil, adam kayırmacılık gibi şüphelere mahal vermemek adına) mülakatın kaldırılması,
-Başvuru tarihinden işe başlama tarihine kadar aylarca hatta bazen 1 yıldan fazla süren güvenlik
soruşturmalarının ve işe başlama tebliği sürecinin minimize edilmesi.- İİBF bölümleri arasında eşit kontenjan ayrılması
- FORMASYONLU İİBF nin muhasebe ve finansman öğretmenliğinde 2.Öncelik durumunun kaldırılması diğer formasyon alanlarla eşit hakka sahip olmasının gerekliliği ve tam puan alsa dahi atanamayan formasyonlu İİBF liler olarak Gazi üni. Mezunlarının öncelik durumuna göre değil KPSS P10 sonuçlarına göre önceliksiz atama yapılmasını talep ediyoruz
Saygılarımızla arz ederiz.
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Metin güncellendi arkadaşlar.
Sn Cumhurbaşkanım,
Biz İktİsadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu gençleriz.
2018 KPSS’den gerek A gerek B kadrodan sınava giren mezun sayımız iki yüz binden fazladır. Bununla birlikte 2018/2019 KPSS puanlarımızı da hiç kullanamadık. Siz de takdir edersiniz ki; bu sayı istihdam edilmediği takdirde bir çok soruna yol açabilir. Türkiye Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği, İİBF mezunlarının siz değerli devlet büyüklerimizden talepleri şunlardan ibarettir:
KPSS A GRUBU ADAYLARI İÇİN;
-3000 Gelir Uzman Yardımcılığı,
-1000 Vergi Müfettiş Yardımcılığı,
-500 Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı,
-500 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı,
KPSS B GRUBU ADAYLARI İÇİN;
-4001 koduyla alımların kaldırılması,
-Merkezi atamalarla alınacak personel sayısının mezun sayımıza oranı düşünülerek artırılması,
-Gerek merkezi gerek açıktan alımlarda (torpil, adam kayırmacılık gibi şüphelere mahal vermemek adına) mülakatın kaldırılması,
-Başvuru tarihinden işe başlama tarihine kadar aylarca hatta bazen 1 yıldan fazla süren güvenlik
soruşturmalarının ve işe başlama tebliği sürecinin minimize edilmesi.- İİBF bölümleri arasında eşit kontenjan ayrılması
- FORMASYONLU İİBF nin muhasebe ve finansman öğretmenliğinde 2.Öncelik durumunun kaldırılması diğer formasyon alanlarla eşit hakka sahip olmasının gerekliliği ve tam puan alsa dahi atanamayan formasyonlu İİBF liler olarak Gazi üni. Mezunlarının öncelik durumuna göre değil KPSS P10 sonuçlarına göre önceliksiz atama yapılmasını talep ediyoruz
Saygılarımızla arz ederiz.
Forumdaki her arkadaşın vazifesi bu maili atmak.
Ayrıca Facebook gruplarında da paylaşılsın lütfen. -
@eomer hocam kimler göndermiş söylerse en azından katılım sayımızı biliriz
-
ben gönderdim
-
Ben de gönderdim
-
@karamell Sayıyı tam bilmemekle beraber tahminim 30-40 kişi anca göndermiştir. Sayıyı artırmak için her platformda duyurmak lazım. Pareto'da twitterdan çağrı yapsa çok iyi olur.
-
@eomer hocam twitterda da duyuruyoruz ama hala aynı kişileriz orda da
-
@karamell hocam twitter cimer başvuru alındı ekran fotografı gönderen herhalde 100 kii anca.
-
@eomer hocam ben facebook grublarda yokum olan arkadaşlar
paylaşsa güzel olur.ben memurlarforum kpss a başlığında açtım. -
MAİL ETKİNLİĞİ
ÖNEMLİ —>Mailleri tarayıcı üzerinden gönderip YILDIZ eklemeliyiz ki spama düşmesinbekirbayrakdar@gelirler.gov.tr
Metin şu arkadaşlar:
Sn Bekir Bayrakdar ;
Bizler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu gençler olarak yaklaşık 17 aydır Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Gelir Uzman Yardımcısı ilanı beklemekteyiz. 2018 puanlarımızı kullanamamakla beraber 2019 KPSS sürecine girmiş bulunuyoruz. Enflasyonun düştüğü bu süreçte ekonomimiz iyiye giderken bunun işsizliğe de pozitif yansıyacağını umut ediyoruz. Sizlerden Hazine ve Maliye Bakanlığından vergi dairelerindeki boş kadrolar için kurum dışı 3000 Gelir Uzman Yardımcısı alımının yapılmasını talep ediyoruz. A grubu KPSS'den yüksek puanlar alıp, kurum sınavlarını hakkıyla geçen, sonra mülakatları kazanan; işe başladıktan sonra da uzmanlık sınavlarını veren bir gruptur. Kurum içinden uzman almak ve bunu bu yıl içinde yapmak çok bekleyen, yüksek puanlı ve çok çabalayan bizlerin emeğini dikkate almamaktır. Çok değerli devlet büyüğümüz olarak sizin bizi dikkate alacağınıza gönülden inanıyoruz. Ailelerimiz evde, bizler kütüphanede sizden gelecek mutlu bir ilan haberini bekliyoruz.
Saygılarımızla -
@karamell gönderdim
-
@hayırlısı035 Yıldız eklemek için —> yeni ileti göndere tıklayıp maili yazın sağ altta alt alta 3 nokta var tıklayıp etikete tıklayın orda yıldız ekleme var
-
Ben hem maili hem cimer metnini gönderdim
-
@Marsiyal teşekkür ederim hocam
-
Bende mail+cimer etkinliğine katıldım bilginiz olsun.
-
Ben de Cimer+mail attım. Herkes o elini taşın altına koymalı.
-
cimer+mail atılmıştır. herkes elini taşın altına koysun çok zor bir şey değil arkadaşlar beklemek daha zor ....