2018 dguy kazananlar.
-
@N-A-G eleştiriyi göze alamıyorsan dan-dun konuşmayacaksın aslan parçası. Her duyduğun şeyi gelip buraya yazmayı biliyorsun
-
@walras12 çocukça ayar vermeye çalışmak eleştri mi koçum? Git ilerde kumda oyna hadi bakıyım.
-
@N-A-G aldın ayarı sen, oyna devam.
-
@walras12 hadi bakıyım haydiii.
-
Insallah bu hafta veya en fazla gelecek hafta basi hayirlisi ile cagiriliriz
-
@Pugxy e devlet üzerinden gibe yazdım ve bugün cevap geldi atamalar onaylanmış ve adresinize gönderilmiştir yazıyor mailde..
-
@atamaonayı evet hocam hayirli olsun bende simdi duydum guzel haberi.
-
@Pugxy teşekkür ederim size de geldi mi mail
-
mail bana gelmedi, size mail mi geldi?
-
Ayın 15 i olur demiştik ama
-
@amaneden ben cimer üzerinden gibe yazmıştım ondan olabilir kurumu aramak gerekli
-
kurumu aradım adreslerinize tebligat gönderildi dedi. sitede yayınlama yada mail gönderme yokmuş. sadece adrese tebligat gönderiyoruz dediler. Cümleten hayırlı olsun Allah utandırmasın.
-
Gözümüz aydın, beklediğimize değsin inşallah. Allah utandırmasın
-
@atamaonayı Arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah gözümüz aydın kurumdan bilgi alan arkadaşlar var mı bundan sonraki süreç nasıl olacak siteden yayınlanma durumu var mı yada telefona mesaj gelme durumu az önce aradım ulaşamadım öğle arasindalar galiba
-
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, her şey gönlünüzce olsun
-
Arkadaşlar kurumu az önce aradım tebligatlar ile ugraştıklarını en geç haftaya elimizde olacağını söylediler birde lütfen arkadaşlarınıza iletin bu konu hakkında aranmasın santrale döndü tebligatlarınızı yetiştiriyoruz dediler tekrardan hayırlı uğurlu olsun uzun bekleyiş en geç haftaya son buluyor :))
-
@atamaonayı ikametgahınız Ankara dışı mı?
-
@ssv evet
-
Arkadaşlar bugün kurumu arayan ya da tebligat alan oldu mu acaba..
-
Arkadaşlar atamalar onaylandı tebligatlar kurumda ve bugün yarın postaya verilecek ve cumaya herkese ulaşır.Açıktan atananlar yani şu an bir kamu kurumunda memur olarak çalışmayan herkes tebligatı beklemeden gidip yarın başlayabilir tebligatı elden alırsınız atamalar onaylandı.Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlarda kurumlarına Gibden yazının gelmesini ve muvafakatlerini almayı bekleyecekler.