PTT Personel Alımı 2019
-
@Keynes-Baba gişe için alım olur mu acaba
-
@Keynes-Baba hocam ben de benzeri şeyler duydum uzman bi arkadastan ama kaynak nedir acaba? Karar vericilerinde mı fikri bu yönde?
-
Arkadaşlar ben PTT uzman yardımcılığını asil olarak kazanıp halen bekleyen birkaç kişiden biriyim. Bizi işi başlatmadan yeni ilana çıkarlarsa hakikaten ciddi kepazelik olur. Zaten uzman yardımcılarının çoğunu başlatırlarken bizi bekletmeleri ayrı bir saçmalık oldu. Üstüne bir de bu olursa artık hakikaten kurumu baştan aşağı şikayet etmek gerekir.
-
@klckyahilal Bence olur ama ne zaman olur onu bilemem
-
@BluePhantom hocam o çok kötü olmuş ya nasıl başlatmazlar asil kazanan birini
-
@littlefinger Kurum kalitesini belli ediyor işte!
-
Var mı bir gelişme?
-
Duyumu veya bilgisi olan yok mu?
-
1 yıldır söylenti dolaşıyor mayıs'a kadar ilan gelmez bu gidişle
-
@North-remembers 2019 son çeyreğinde ilana çıkılacak diye resmi yazı paylaşıyo bazı sayfalar hocam hangisine inanacağımızı şaşırdık
-
@İlkurr en güzeli umursamamak boş verin zaten ilan geldiği an çalışmalar yapılır zor bir sınav değil
-
Sınava Hangi kaynaktan çalışıyorsunuz arkadaşlar
-
ilan gelirse ikametgah şartı var mı
-
@çölkaplanı https://www.tercihiniyap.net/kpss/ptt-personel-alimi-basvuru-sartlari-nelerdir-ptt-personeli-nasil-h7290.html şartlar şu an için böyle hocam. İlan ile belki değişiklik olur ama son koşullar bunlar.
-
@Gökcelif hocam ben geçen yılki sınavını incelediğimde kpssyle paralel gördüm birçok konuyu pttye özel bi kaynak almadım soru çözerek hazırlanmayı düşünüyorum açıkçası ama ilanda gelmediği için bi türlü başlayamıyorum
-
@İlkurr anladım teşekkür ederim. Aynen ilan gelse de çalışmaya başlasak
-
Etkinlik falan mi yapsak gecen seneden beri ha geldi ha gelecek derken 2019u da bitiriyoruz:)
-
ilan gelmeyecek sanırım
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@littlefinger artık benimde umudum kalmadı açıkçası ekimde gelecek dediler sayfalar sürekli yayın yaptı şu kaynağı alın buna çalışın ekimde gelicek ilan vs ekim bitti hala ses seda yok