2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@tuntirikos maalesef onların keyiflerini beklemekten başka çare yok
-
@bcbc3434 Tag satin alalim dedik 50 kisiye yakin insan bulduk destek olacak 2-3 tag alicak parayi toplayabiliriz yani tek eksik bir tane guvenilir dost onun hesabinda para toplanacak var mi forumda boyle bi arkadas ?
-
@RagnarNurkse arkadaşlar bu çabalarımız çok önemli fakat inanın bakanlık ne zaman isterse o zaman açıklanacak istersek 100.000 tweet atalım. bu süreci geçen promosyonda da yaşadık maalesef bir çok etkinlik yapıldı ama bakanlık ne zaman olur verdiyse o zaman açıklandı ama tabii boş oturmaktansa kendimizi hatırlatmamızın faydası olabilir
-
Birşey sorucam bu bakandan öncede bu bakanlık böylemiydi Yani bu böyle basit bir şey değil yönetmelik deliniyor aylarca hatta( iş teftiş )yıllar açıklanmıyor sınavlar. Aktif bir tepki gerekiyor açıklasınlar herkes ona göre yolunu çizsin. Bence aktif tepki gerekiyor çsgb için. Yeter yani her sınavda aynı şey !!!
-
Telefon : +90 (312) 296 60 69
E-Posta : ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr
Bence biz burayı yağmura tutmalıyız son kez mücadeleye varım -
Bu akşam saat 20:00’da gene etkinlik yapılacaktır. Haber kanallarına da ekstradan yazabiliriz.
#SgkDntYardmülakat
-
Memurlar net in daha önceden yaptığı haber vardı onu paylaşarak ya da özellikle görsel kullanarak tweet atalım akşam belki daha dikkat çekici olur, 20.00 da Twitter’dayız o zaman. Özel kalemliğin telefonunu yarın gün boyu arayalım arkadaşlar belki birimizden birimize bir bilgi verilir bi umut.
-
@slimshady10 ben aradım şimdi, belli değil tarih dedi fakat ısrar ettim. Bunun üzerine bazı çalışmalar var ama tarih için net belli değil dedi.
-
Sgk müft yard için atama duyurusu yayınlamış kurum
-
@heycorc404 yeni ilan mi yoksa alınanlar için mi?
-
Telden giriyorum göremedim ayrıntısını
-
Arkadaşlar twitterdayiz #SgkDntYardmülakat
#kayıpkazanç -
https:// www. memurlar. net/ haber/863029/sgk-13-ay-sonra-mufettis-yardimcilarini-goreve-baslatiyor.html
-
@Müşrif böyleydi hocam.hatta eski bakan aa haberim yoktu geciktiginden falann demis..
şaka falan dedi bi arkadas ama ciddi ciddi trump un twitt inin altına yazsak dikkat çeker mi diye düşündüm.belki Tr ye bi uyarı gelir bununla ilgili atamalarını yap gibisinden
Zira öğretmenler 44 bin twitter atmış Haluk Levent e.herkes kimden medet umacagini şaşırdı. -
Temsili değil biz @paretowilfredo
-
Süreçten o kadar ümidi kestikki artık neredeyse 1 gündür hiçbir şey yazılmamış başlığa
-
Bugün aradığımda bir bilgilerinin olmadığını söylediler. Yönetmelik süresi 3 e katladı dedim ama anlayışlı bir şekilde ellerinden bir sey gelmediğini söylediler. Hatirlatilsa sınav komisyonuna söyleseniz siz dediğimde biz ancak toplantılarda görüyoruz dediler. Onlarda durumun farkındalar ama bize de beklemenizi söylüyorlar diyor. Çalışanlara söylerek hiç bir şeyimiz yok.
Bürokrasi bu kadar yavaş olmamalı. Bir gençlik bu kadar bekletilmemeli. Akıp giden zaman bizim zamanımız. Geçip giden ömür bizim ömrümüz. Giderek hantallasan bürokrasinin altında yine bekleyenler, yine gençler, yine umutlar hayaller, yine biz kaldık.
-
Yarın yine etkinlik yapsak arkadaşlar bir saat belirleyip, evet benim de çok beklentim yok açıkçası ama böyle de süreyi uzatabilmeleri için esneklik sağlıyoruz gibi geliyor, arada bir saat belirleyip mümkün oldukça tweet atsak.
-
Ileti seviyesiz üslup sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@parliament Dostum şu üslubuna dikkat et, ilkokul çocuğu gibi, yok kıçınızı yırtsanız falan ne biçim konuşuyorsun kahve mi burası, senden mi öğreneceğim neyin işe yarayacağını bu ne özgüven böyle ahkam kesiyorsun, düzgünce ifade edemiyor musun düşünceni bu kadar mı zor. Neyse tartışma yaratmak istemiyorum lütfen üslubuna dikkat et.