Bende istatistik alanından başvurdum arkadaşlar, basvuru numaram 292 ydi dun. Yani sadece istatistik bolumu için olsa aşırı fazla bir sayi, tüm bölümler için olsa da az geldi gözüme. Bilemedim...
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@delikupeli 85 puan ile ilk gün ilk saat başvurdum işletmeden başvuru nom 1
-
Kimlik fotokopisi yerine kimliğin aslının fotosunu diplomanın fotosunu yüklesek olmaz mı?
-
ALITI TWET:@Fatih__Gokturk
İİBF GUY ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 28 Ekim Pazartesi
20:00
️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 2019 Yılı içinde
️ 3000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesi
Geleceğin için Sende Katıl
-
@Buişbugünbitecek Müslüman kardeşlerim, bir fikri olan yok mu mevzu hakkında inşAllah?
-
@Buişbugünbitecek ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum başvurdum bi sıkıntı çıkmadı
-
@delikupeli Allah razı olsun hocam değerli bilginiz için teşekkür ederim
-
@delikupeli Evrakların fotoğrafını yüklesek olmaz mı? Örneğin kimlik fotokopisi yerine direk kimliğin fotosunu?
-
@spook jpg şeklinde yükleseniz sıkıntı olmaz ama siz yine de bi kurumu arayıp sorun derim
-
ALINTI TWET: @Ahmet57798860
Değerli İİBF Ailesi;Bu akşam saat 20.00 da GUY ETKİNLİĞİ düzenleyecegiz. Herkesin katılmasını rica ediyoruz.
Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.Rt yaparak etkilesimi arttırabiliriz
-
az önce başvurdum dostlar kamu yönetiminden sıra no 281 idi
-
@littlefinger Özgeçmişi nasıl yazdınız, A4 ten az olmayacak şekilde diyor başvuru metninde.
-
@littlefinger sadece kamu yönetiminden o kadar başvuru mu oldu? tüm bölümler için ortak başvuru rakamı sırayla devam ediyor olabilir mi? diğer bölümlerden başvuru numarası kaçlarda acaba?
erkekler askerlik durum belgesini e-devletten indirip mi yolladı yoksa el yazısıyla falanca yaptım/tecillidir yazıp mı yüklediler? ilanda askerlik durum beyanı diyor. askerlik durum belgesi demiyor
-
@islimbot e devlet belgesi yeterli aradım sordum ilk gün ben de onu yükledim
-
@Son-Seçim-Bükücü teşekkür ederim pdf formatında yapınca oldu.
-
@akbey evet hocam kendinizden hoblerinizden ailenizden hedeflerinizden bahsettiğiniz el yazısı ile yazılmış özgeçmişinizi yükleyin yazıyordu. ben de aynen onları yazdım kendim yaıp tarattım onu da yükledim
-
@islimbot inşallah tüm bölümlerdir hocam
-
Bende istatistik alanından başvurdum arkadaşlar, basvuru numaram 292 ydi dun. Yani sadece istatistik bolumu için olsa aşırı fazla bir sayi, tüm bölümler için olsa da az geldi gözüme. Bilemedim...
-
@hks999 iibf'den sadece 4 bölüm olması, 70 yds istenmesi, bu sene kpssye giren sayisinin azalması etki eder de tüm bölümler için 292 çok az, istatistik için ise dediğiniz gibi yüksek gerçekten. 6 gün kaldı başvuruların bitmesine, bakalım.
-
281 diyen arkadaştan bir kaç saat sonra başvurumu tamamladım 284 verdi başvuru numarasını. Bölümüm hukuk. Sanırım toplam başvuru sayısını ifade ediyor.
-
Basvuran sayisi az gibi baya toplma basvuru sayisi 320 civarinda su anda.