HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Eger dogruysa bilgi mülakat cumartesi olmasında ne zaman olursa olsun
-
@malatyamerve bu Bilgiye nerden eriştiniz . Kesin mi
-
@xyzzxy forumda serdar aksoy yazmis bi onceki sayfada yazmis
-
Arkadaşlar mülakat Cumartesi Pazar olsa bile size denk gelirse arayıp söylersiniz ertesi gün girersiniz. 2017 mülakatında böyle şeyler olabildiğini hatırlıyorum ama yine ozamn arayıp söyleyin durumunuzu
-
@Özge92 cok tesekkur ederim ya valla icime az su serptin gecen yildami boyle arka arkaya olmusdu
-
Halkbank insan kaynaklarini bi pazartesi ariyayim ama numaras neydi?
-
@malatyamerve (0216)5035171 - son iki hanesibş değiştirip 72 - 73 şeklinde de deneyip arayabilirsiniz
-
@Mrt1313 cok tesekkur ederim umarim yanit alirim en onemlisi bu haftasonu olacagi dogru degildir
-
@malatyamerve rica ederim inşallah halledebilirsinz.evet geçen yılda başka bir sınavla çakışmıştı öyle yaptılar die biliyorum ama yine arayıp öğrenin bakalım
-
@Özge92 umarım bu kadar erken olmaz
-
@malatyamerve rica ederim
-
Arkadaslar biraz once insan kaynaklarini aradim mulakat tarihleri belli degilmis yonetimden henuz bi karar cikmadi cikinca sizi bilgilendirecegiz dendi sonu 71 li numarayi aradim dilerseniz sizde 72-73lu numaralardan teyit edebilirsiniz ozellikle ozge biraz rahatlayalim
-
@malatyamerve pardon ozge degil esengul diyecekdim
-
@malatyamerve arkadaşlar Orda bölge müdürlüğün de çalışan biri söyledi zaten sınav açıklama günü ve kişilik envanteri yer ve zaman açıklaması da çarşamba günüydü Buda çarşamba belli olacak dedi sonuçlar geldikten sonra cumartesi pazar hemen mülakat olacak dedi ben kendim sordum Hocam eleme olacak bu Doğru bir duyum mu Oda evet olacak her bölge de yüz kişi kalacak şekil de hazırlanacak dedim Malatya da 300 kişi kişilik envanterine girdi mülakata katılacak kişi sayısı 100 dedi
-
@malatyamerve bütün iletin Kaç eleman alacağını şuan da hafızam da yok ama Malatya iline başvuru yapanlar varsa bunlar bilsinler Malatya ilinde 12 eleman alınacak keza ben yine Hocam mülakat kesin mi dedim evet kesin tarih çarşamba sonuçlar gelecek dedi adam yoksa niye yanlış bilgi versin
-
@malatyamerve ve bence haksızlık bu kadar puan alıp bu test elemeleri hiç doğru değil en azında baraj üstü olan herkes mülakata katılma hakkına sahip olmalı o zaman baraj puanini yüksek tutup boşuna milleti umutlandurmamqk lazım
-
Bizim sınıftaki sınav görevlisi her şıkkın bir puanı var ona göre toplam puanınızın bizim belirlediğimiz Aralık’ta olması gerekir dedi. Eleme ona göre olacakmış
-
@Özge92 o zaman kesin bir eleme olacak ve bakalım artık ne sonuçlar gelir
-
@serdar-aksoy aynen öle hocam kesin olacak bakalım kısmet artık gerisi yani buna bizim yapacağımız bişe yok
-
Kaymakamlık sınavına gireceklerden mülakat durumunu belirtmek amacıyla ik yı arayan var mı