2018 GUY Yedek Kazananlar Platformu
-
Buradan bakarak sıra size gelecek mi diye beklemektense kazandığınız ilin insan kaynaklarını aramanızı tavsiye ederim. Mesela ben bugün aradım Ve asil adayların tümünün evraklarını teslim ettiğini öğrendim. Bugün de kendimi yıkacak bir sebep buldum hamdolsun.
-
@guybanageceler hangi şehir hocam
-
@guybanageceler yedekler aranmaya başlanmış bugün öğrendim. Bende aradım ama bilgi veremeyiz bu konuyla ilgili dediler
-
@83istanbul aranmaya başladığını görevli mi söyledi?
-
@allizwell yok yedeklerden birini çağırdılar. Arkadaştan öğrendim
-
@83istanbul hangi il?
-
@allizwell izmir
-
Ankaradan çağrılan var mı yedeklerden?
-
Sevgili dostlar GUY icin gazete ilani yayınlamak istiyoruz ve suan toplanan mebla 3.880 tl yaklaşık 5000 tl olması gerekiyor. Umarım siz yedek arkadaşlara sırası gelir ama yinede bu çileyi cekmis birileri olarak 10-20 tl yardım edebilirseniz cok seviniriz
TR 230006400000193030439253
GÖKÇEN DÜZGÜN
İŞ BANKASI -
@merasim34 Ankara için aradım vergi dairesi müdürlüğünü sadece 1 kişi çağırılmış yedekten. Anlaşılan yedeklerden pek birşey çıkmayacak. En azından kısa vadede.
-
Arkadaşlar İstanbul için yedeklerden belge istenmiş ama ilk üç sıradaki yedekler mi kastediliyor belli değil.
-
İlk üç yedek arasında olmayıp belge götüren var mı (İstanbul için)?
-
@Diagne ilk 3 sıradaki yedekler kastediliyor
-
@mundell-fleming GERÇEKTEN Mİ ?
-
Her şeyden kıt bir dönem olduğu için yedeklikten de bir şey çıkmadı belli ki bu sene. 300 kişilik istanbuldan bile sadece 3 kişi çağırıldı. Kimseden de ses çıkmıyor bana sıra geldi diye. Önceki alımlarda 20lerdeki 30lardaki yedeklere sıra gelirken şimdi ilk 5i geçtim 1. Yedeğe bile sıra gelmiyor. Rabbim bizi nelerle sınıyorsun.
-
Bir sorum olacaktı arkadaşlar. Yönetmeliği de tekrar tekrar okudum ama gözden kaçırdığım veya bilmediğim bir değişiklik varsa diye sormak istiyorum. Guy yedek hakkı ilan geldiğinde değil, kurumun yazılı sınavının olduğu gün mü bitiyor? Yani ilan gelince en az 45 gün daha yedeklikten bekleme hakkımız devam ediyor değil mi?
-
8'de takıldı kaldı, bir türlü ilerlemiyor.
-
@ilanmılano Ankara yedeklerden haberi olan var mı nasıl gidiyor acaba?kendim için sormuyorum bu arada
-
@merasim34 en son 8. yedek çağırıldı sıra 9 da hocam şuan.
-
@ilanmılano anladım en fazla 20’leri görür o zaman