2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bu giriş belgesini nasık yazdıracağız arkadaşlar. Ek olarak eklenmemiş bir değişik geldi ben beceremedim
-
@esraesra masaüstünden açıp paint e alın ekranın fotosunu ctrl p ile orda kırpıp kaydedin o şekilde çıktısını alabilirsiniz. Bi kere öyle yapmıştım sorun olmamıştı:)
-
hem idari yargı hem buna calısacak olan varsa bana ulassın.
-
@arwen1 teşekkür ederim
-
Arkadaşlar muhasebe monografi mi oluyor yoksa karma mı? Bilen var mı?
-
Mail gelmeyen arkadaşlar kurumu arayıp mailleri teyit etsinler. Benim mail adresim yanlış yazılmış mesela ondan dolayı gelmemiş.
-
Sınav yerine yakın kalacak güvenli bir yer var mı bildiğiniz?
-
Arkadaşlar hangi gün hangi konulardan sınav yapilmıştı hatırlayaninız/bileniniz var mı? Bir de muhasebe monografi seklinde mi oluyor?
-
@Mülkiye_17 Sınav yeri Bebek'te olduğundan o civarda kalmak biraz pahalı olabilir. Ama metroyla direk ulaşım olduğu için Taksim Şişhane tarafları belki nispeten daha uygun olur. Oralardan da ulaşım baya kolay çünkü.
-
@justlawyer Teşekkür ederim hocam. Peki o semtlerde kamu personeli haricinde sivil de kabul eden kamu misafirhaneleri var mı acaba?
-
@Mülkiye_17 ziraat bankası misafirhanesini arayın
-
@can aradım da sivil kabul etmiyormuş
-
@Mülkiye_17 Beyoğlu öğretmenevi var bildiğim kadarıyla sivil kabul ediyor. Şişhane metrosuna da baya yakındır. Bir sorun isterseniz.
-
@justlawyer orayı da aramıştım evet sivil kabul ediyor ama yer yokmuş. Bugün internetten baktığım birçok yeri aradım ama ya yer yok ya da sivil kabul edilmiyor. Başka bilmediğim bir yer var mı diye buraya da sorayım dedim. Tekrardan sağ olun hocam
-
@Mülkiye_17, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@justlawyer orayı da aramıştım evet sivil kabul ediyor ama yer yokmuş. Bugün internetten baktığım birçok yeri aradım ama ya yer yok ya da sivil kabul edilmiyor. Başka bilmediğim bir yer var mı diye buraya da sorayım dedim. Tekrardan sağ olun hocam
Ben de aynı durumdayım her yeri aradım ama bi çözüm bulamadım henüz.
-
https://istanbul.defterdarligi.gov.tr/rehber-kategori/misafirhaneler-ve-sosyal-tesisler/
Buradakileri aradınız mı -
@piko Buradakilerden semt olarak çok bilmiyorum ama sınav yerine yakın olduğunu düşündüklerimin yarısını aramışım. Aramadıklarıma da yarın sorarım. Teşekkürler.
-
@Mülkiye_17 Rica ederim ne demek
-
Listeyi açıklamışlar
-
Denetçilik listesi dolmamış. 37 kişi var