TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2019 gelir uzman yardımcılığı sınav
    499
    9043
    1632521
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      cons3693 @adanali01 Son düzenleyen:

@adanali01 Hangi danışman? Bu alım yalnız 2020' de olacak onu da söyledi mi 🙄

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • T
        technoman @sonunageldim Son düzenleyen:

@sonunageldim katılıyorum kullanılabilecek bütün kanalları kullanmalıyız. öncelikli hedef twitter tabiki.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          sinoki @cons3693 Son düzenleyen:

@cons3693 2019 alimi istiyiruz yuklenelim nerelere yuklenceksek aksama kime yaziyoruz bakana ve fastih portakalami arkadaslar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • akncıı
            akncıı Son düzenleyen:

Bence bir metin hazırlansın kendimizi en iyi şekilde ifade ettiğimiz ve herkes önce o metini atsın twitterda çünkü görüyorlar takip ediyorlar tweetleri. Ne isteğimizi bir kez daha ve en doğru şekilde ifade edelim.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • M
              Marsiyal Son düzenleyen:

Arkadaşa nasıl güvenebiliriz ki belki kurum içi destekçisi bizi susturmak için söylüyor? Yanlış anlaşılmasın kendisini tanımıyorum kişisel bişey değil ama elde bizzat somut veri olmadan ve forumun belli başlı kişilerinden duymadan hiçbirşeye inanmam. Ne duyumlar gördü bu gözler ki arkadaşın 5 iletisi var totalde. Biz etkinliklerimize sesimizi duyurmaya devam edelim arkadaşlar hemde eskisinden daha yüksek sesle umarım hakkımızı alabiliriz. Etkinliklere katılmayıp forumu takip edenlerde belki ciddiyetin farkına varmışlardır onlarda artık etkinliklere katılırlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
              • urfaspor63
                urfaspor63 Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar ekşi sözlüğe yüklenelim lütfen daha yüksek bağıralım hakkın karşısında susan dilsiz şeytandır.susmayın

• R
                  RootofAllEvil Son düzenleyen:

Ekşi sözlük troll dolu bir yer oraya niye yazıyorsunuz anlamadım

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • C
                    cons3693 Son düzenleyen:

'Gökay Otyam'(iletişim danışmanı) Tag bu isim üstünde yürüsün, yönetmelik vs GUY birinci dereceden ilgilendiren mevzu değil.

• T
                      technoman @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@RootofAllEvil haklısınız, ekşi sözlük söylediğiniz gibi trol dolu olsa da bir çok olayın gündeme ilk geldiği yerlerdendir. önemli olan başlığın yukarılarda durması. bugüne kadar iibf ile ilgili bir tek başlık gündeme getiremedik. en azından denemekte fayda var.

• D
                        dderya Son düzenleyen:

sendika isteklerinin olduğu fotoğrafları kaldırdım arkadaşlar. bahsettiğiniz troller resmi gazete ekine bakmadan mal mal mesajlar atmaya başladı çünkü

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • T
                          technoman Son düzenleyen:

facebook hesabım olmadığı için kpss a grubuna yazamıyorum. ekşisözlük'teki başlık oraya da taşınsa daha çok etkileşim olabilir.

• İ
                            İibf Son düzenleyen:

Akşam 19.30 daki etkinliğe her zamankinden daha gür bir sesle katılmalıyız defaatle dedik katılım olsun diye Katılanlardan Allah razı olsun ama katılmayanlara anlatamadık bir türlü kurum içi alım sonrası şimdi soruyrm ANLATABİLDİK Mİ?
                            AKŞAM 19.30 BÜYÜK GUY ETKİNLİĞİ Kendin için

• P
                              plansız Yasaklı @adanali01 Son düzenleyen:

@adanali01, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

@dderya zaten bakan danismani simdi soyledi bu alimdan sonra yonetmenlik cikarip guy alimi olacakmis

Tam olarak anlamadım da "bu alım" dediğiniz kurumiçi alımı mı ve çıkacak yönetmelik ne yönetmeliği çünkü bildiğim kadarıyla GUY alımı için bir yönetmelik değişikliğine gerek yok.

? F A 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • ?
                                Eski Kullanıcı @plansız Son düzenleyen:

@plansız fazlasıyla soğukkanlı bir giriş cümlesi "zaten bu alımdan sonra" yatıştırıcı politika.
                                İyi iyi bizim ilan da geliyormuş. Şiişt!

KURUM İÇİ HAKSIZLIKTIR!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                • akncıı
                                  akncıı Son düzenleyen:

Galiba artık bu başlıkta dikkate alınmak icin şov yapmak gerekiyor 😁buyurun etkinlik yapın hayırlı olsun 😊 siz ne zaman bir olabildiniz ki zaten. Fikir sunuyoruz ama tık yok böyle bir şey yok yani 😁

• F
                                    fatos @plansız Son düzenleyen:

@plansız hocam arkadasjn dediği sabah benimkiyle ortusuyo yalnoz yonetmelik degil cumhurbaskani kararnamesi dedim oda oyle bisey demek istemistir

• S
                                      sonunageldim @akncıı Son düzenleyen:

@akncıı hocam bir metin hazirlayalim burda iste fikirlerinizi yazin ekleme cikarma yapalim

akncıı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • F
                                        fatos Son düzenleyen:

19.30 da twiterdayiz gencler en az 50 bin twitle kapatalim haydi destek birlik olma zamani simdi birlik oldugumuzu gostermemkz lazım

• A
                                          adanali01 BTK @plansız Son düzenleyen:

@plansız arkadaslar etkinligi artiralim twitter etkinliginden haberdarlar

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • akncıı
                                            akncıı @sonunageldim Son düzenleyen:

@sonunageldim gerek yok çok bilenler halletsin hocam😊

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 355
                                            • 356
                                            • 357
                                            • 358
                                            • 359
                                            • 452
                                            • 453
                                            • 357 / 453
                                            • İlk ileti