HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@hera banka çalışanayım eş durumuna girdikten 2 yıl sonra hak kazanıyorsunuz
-
Arkadaslar bu ilana basvurmak istiyorum ikametgahi ayni gun icinde aliyorlarmi nufusa gidince ve sisteme hemen dusuyormu yada edevletten degisim yapiliyormu zaman az kaldi yardimci olursaniz sevinirim.
-
Bu alımın önceki alımla uzaktan yakından alakası yok arkadaşlar önceki servis görevlisi sınavı alan + gkgy +dil +grup mülakatı +kişilik envanteri +bireysel mülakat aşamalarından oluşuyordu . Anladigim kadarıyla suan yapacakları sınav özel bankaların personel alımlarında izlemiş olduğu yol gibi gözüküyor. Çalışılması gereken bir sınav değil de pratik zeka ve hız becerilerini ölçen bir sınav olacak gibi duruyor . Sınav detayını bence yakında açıklarlar. Üstü kapalı bir ilan . Herkese başarılar .
-
Arkadaslar ilan son basvuru yarin geceye kadarmi yoksa bugun sonmu
-
@paragliding 6 eylul saat 18.00 mesai bitimine kdar yaziyordu
-
@Su28A bende ilanda 6 sini gordumde 6 si na kadar diyince bi dusundum
-
Arkadaşlar hiç mail atıp başvurusunu silen tekrar yapan var mı? Silmek için mail attığında silindi die öail geliyor mu acaba
-
Arkadaslar askerlik tecilini basvurudan hemen sonra yapsak bir sorun olurmu sizce basvururken askerlik nedeniyle kabul edilmeyen oldumu bende sadece ikametgah nedeniyle basvuru yapilamadi diyor bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim. Yuksek lisansa kaydim var ancak enstitu hala tecilimi yaptirmamis
-
Bura neden sessiz
-
Basvurumu az acaba
-
@mahalkme aynen bende merak ediyorum cok sessiz
-
Ikamete göre olduğu için çok başvuran yok herhalde
-
Arkadaslar basvuru yapanlara mail geldi mi geldiyse eger bana gelmedi de mail o yuzden soruyorum
-
Selam herkese . Halkbankta çalışan bir arkadaşımla görüştüm . Kısaca bilgi vermek gerekirse . Örneğin servis görevlisi bireysel de veyahut ta kobide ,ticaride çalışabilir. Geçişler, yükselmeler mümkün. Ama bu ilan direk banko elamanı alıyor ve yıllarca bankocu olarak çalışıyorsun. Ünvan olarak servis gorevlisinin altında olduğu için asgari yada belki çok az üstü maaş alıyorlar dedi( tabi yemek parası ve çift maaşlar hariç) . Çok tavsiye etmiyorum eğer yükselmeyi ,ilerlemeyi düşünüyorsan durdugun yerde sayarsın dedi. Bilemiyorum arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz?
-
@tercihiniyap kimisi de diyor ki 3 yilda bi yukselme sinavi oluyor yukselirsin deniyor. Ve arkadasim ziraatte bireyseldeymis suan bende ilk gisede basladim sonra gectim vs dedi . 3.000 binle baslarsin dedi . Basvurduk ama ne olduguda tam belli degil gibi simdi anlayamadim hic ben ya...
-
@Su28A bana basruyu yaptiktan hemen sonra mail geldi
@tercihiniyap ben soyle dusunuyorum halen belli hedefler dogrultusunda calismalarimi devam ettirirken su ilansizlikda disarda 11 12 saat calisip cogu zaman pazar gunu bile tatil yapmayip asgari ucret alip bide ustune dedigim gibi ders calismaya calismak varken halk da 8-5 veya 8-7 calisip hafta sonlari bana kalsa ve calisma ortami diger ozellere gore cok daha iyi old dusunursek ve maasinida giz onune alirsak bence bulunmaz nimet -
Bana mail gelmedi basvuruyuda yaptiktan sonra sayfada bi sayi cikti bu numarayi saklayin yaziyordu sadece
-
@Su28A maili yanlis girmesiyseniz mesaj gelmeli belkide spam klasorune filan dusmustur
-
Baktim hicbir mail gelmemis ya insallah problem olmaz
-
@Su28A banada geldi hocam insallah yanlis yazmamissinizdir mail adresinizi