Argan yağı
-
Saçlarınız için argan yağını şiddetle tavsye ediyorum. Çok ciddi bir onarma canlandırma ve parlaklık sağlıyor bence. ben native base argan yaını kullanıyorum. Uzun süreli kullanımda saçlarınıza övgü almaya başlayabilrisiniz
-
tamam...
-
ne yağı?
-
@xuidi Argan diyor. Aman dikkat piyasada çok fason üretim oluyor bunlarda. Mümkünse bildik yerden alın, internetten sipariş sıkıntı yaratabilir.
-
Yarabbim fotlrumda argan mihabbeti
-
Her gördüğümde argan AYAĞI olarak okuyup, argan ne ki ayağı ne olsun diye düşünürken buluyorum kendimi. Allah affetsin.
-
@asil satıyor musunuz siz?
-
Bioblas isimli saç şampuanında argan yağı var saç dökülme sorunu olan kullanabilir 1 aydır kullanıyorum çok iyi şu süreçte 1 yıldır epey saçım döküldü
-
Bir arkadaşım saçlarını uzatmak için kullanmıştı. Çok etkisi oldu tavsiye ederim.
-
@Willsmithh merdiven altı üretim değildir inşallah yoksa bu kadar işe yaramazdı
-
@Antimülakat valla hocam bende ona şaşırdım bu tarz şeyler hep fasa fiso çıkması gerekirdi değil mi
-
Ücreti nedir?
-
Ah aah tatmin olduğum sevdiğim bir işim olsa da saçlarıma bakım yapacak hevesim gücüm yaşam sevincim olsa...
-
@sblue bi yerden sonra illaki iş ayağımıza gelir ama saçlar tekrar gelmez hocam... Saçlarımıza iyi bakalım.
-
Saç yokki bakım yapalım.
-
@scofieldmustafa hindistan cevizi yagi da iyi geliyor diyorlar, bir de saf zeytinyagi
-
@sblue sakal için kullandım ama bende aşırı yaşlanma yapti onlar hocam ama faydalı olduğu doğrudur kuru ciltler için tavsiye
-
Nerde satılıyor bu?
-
İleti kaldırılmıştır.