2020 ye giricez hala postayla yollama ne ya
Arkadaşlar ben mezun olurken diplomamı aslı gibidir yaptırdım yollasam kabul olur değil mi
@IS-LM evet ilanda parantez içinde yazıyordu
2020 ye giricez hala postayla yollama ne ya
Arkadaşlar ben mezun olurken diplomamı aslı gibidir yaptırdım yollasam kabul olur değil mi
@IS-LM peki posta yoluyla ptt den mi gondereceksiniz ve ve e devletten cikartilan mezun belgesi icin herhangi bir sey yapmak gerekiyor mu yoksa cikarttigimiz gibi mi gonderecegiz
@bohemian ben de bilmiyorum bilen var mi
Btk başvuru formunun olduğu siteye erişebilen var mı
@bohemian önceki yıllarda e devlet kabul edilmişti arkadaşlar posta (ptt) ile gönderebilirsiniz sorun çıkmaz
Başvuru formuna ulaşabilen oldu mu? Hem chrome da hem firefox ta denedim hesap oluşturamadım.
@RootofAllEvil ben sorun yaşamadım hocam sistem açıldı . Telefondan yaptım hatta
diğer bilgiler yazan yere ne yazdınız?
@RootofAllEvil hocam büyük küçük harf ve boşluklara dikkat edip tekrar deneyin
@Blueberry, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
diğer bilgiler yazan yere ne yazdınız?
@Blueberry ben boş bıraktım hocam
çıktıyı siyah beyaz mı renkli mi alıcaz
@aroma hocam ibraz edilmesi derken neyi kastediyor peki ben basvuru formunu osym sonuc belgesini ve e devletten mezuniyet belgesini cikarip postaya verip gondermeyi dusunuyorum baska herhangi bir sey yapmaya gerek var mi?
Mail kutusuna gelen aktivasyonu onaylayınca düzeldi başvuruyu yapabilirim.
Arkadaslar başvuruyu şahsen yaptım . Sınav saati hakkında su an bilgi vermiyorlar . Geçen yılki gibi olacağını ümit ediyorum .
@fatos_ Geçen sene öğleden sonra olmuştu değil mi iibf için, saat kaç gibiydi acaba
belgeyi yazdırmakta sorun yaşıyorum.
Bu da yine referans istiyor daha yazılı öncesi. Bunun anlamı nedir arkadaşlar hadi mülakata isterler anlarım da yazılı sınav öncesi neden?
@enjoythesilence hocam ben girmedim geçen yıl ama yanılmıyorsam 14.30 da olmuş