KPSS A Hakında Tavsiye
-
herkese merhaba;
ben 2017 ingilizce eğitim veren bir üniversiteden mezun oldum ve bu yıl 2020 kpss için hazırlanmaya karar verdim bir kaç aydır kendi çabalarım ile çalışmaktayım fakat özellikle sayısal konularda çok zayıfım. Çalışmaya sıfır temelle başladım kursaraştırması yaptım fakat bir çoğu başlamış başlayacak olan gruplarda çok iç içıcı görünmüyor zaten 3000 tl den başlıyor yararı olacağına emin olsam vereceğim.
çevremde kpss geçmişi olan inanın hiç bir tanıdığım ne yazıkki yok danışacağım.
tecrübelerinizi tavsiyelerineze ihtiyacım var
sınava kalan sürede iyi bir çalışma ile sizce kpss a olur mu yds ve kpss b ile birlikte yürüteceğim ve tek işim kpss çalışmak günboyu ?
temelim ne yazıkki hiç yok 2018 kpss ye askerde girmiştim puanlarım 60 civarıda p3 65 di onada denemek için girmiştim hiç çalışmadan -
Zamanı geçmedi henüz istikrarlı çalışırsanız tabiki olur sayısal derslerde ben aynı soruyu tekrar çözerek konuyu anlamıştım ve özellikle p3 iyi bakın hem 2020 çiftli yıl hemde p48 i etkisi açısından yüksek diğer tavsiyeleri üstadlara bırakıyorum
-
@my0606, içinde söyledi: KPSS A Hakında Tavsiye
e sizce kpss a olur mu yds ve kpss b ile birlikte
Kursa gerek yok. Youtube'dan İsem ve Benim Hocam yayınlarını izlerseniz kursa gitmiş kadar olursunuz.
-
@errayn p3 de matematik dışındaki dersler gayet iyi fakat matematik sıkıntılı baya
-
@my0606 hocam zaten mattan 10 tane yaparsanız kurtarır 80 ve üstü p3 almaya çalışın
-
@errayn Alan konularında çalışırken videoların yardımı oldu gerçekten ama ilk defa gördüğüm bilgiler bir çoğu 4 yıl boyunca üniversitede ne gördüm diye yakınıyorum hep
-
@my0606 zamanla oturur zaten aynısı bendede oldu
-
@errayn kurs hakkındane düşünüyorsunuz acaba ?
-