AÖF Kaymakam adaylığı
-
@Dolaylı-tümleç adı neydi hocam
-
@dibace, içinde söyledi: AÖF Kaymakam adaylığı
@skarahan46 kardeşim inşallah bu son mülakatlarında atanırsın.
İyi dileklerin için sağol. Allah herkesin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
-
Valinin damadı kaymakam olamadı, geçen yılın başarı listesinde adı yok.
-
@brunomars123 adı ne hocam
-
@jack1905 burak sacal
-
Arkadaşlar sayıştayda açıköğretim mezunu denetçiler var. Belki zamanla kaymakamlıkta da olur.
-
@skarahan46 peki idari hakim var mı? Hocam aof li
-
@bsknkpss, içinde söyledi: AÖF Kaymakam adaylığı
@skarahan46 peki idari hakim var mı? Hocam aof li
İdari hakim konusunda bilgim yok. Sayıştaydaki aöf mezunu denetçilerden biriyle aynı memleketliyiz tanışıyoruz ordan biliyorum
-
@fthdyngc aof diplomalarindada aoflu yazmiyor ki benim bildigim mulakattan once aofluler direk tespit edilip uzeri ciziliyor bu islemi yapan kisi icisleri bakanliginda calisan bir tanidik ondan duydum muhtemelen sizide orda uzaktan egitim diye ayiklarlar
-
arkadaşlar kulak asmayın hiç bir şeye , aöf mezunu iseniz , hele de bir örgün mezuniyetiniz daha varsa , e tabi ' referans ' bulunursa herkes kadar şansınız var .
-
arkadaşlar peki bunun için ne yapabiliriz nereye başvuru yapabiliriz yaptığımız şeyleri birlikte yaparsak daha etkili olacağı kanaatindeyim.
-
@Dolaylı-tümleç
Kesinlikle mantıklı bende mesaj atmayı düşünüyorum -
@Dolaylı-tümleç o zaman ilk önce rektör ile başlayalım. ben mülakata kalmadım fakat bir kişi bile olsa alındığını bilsek en azından daha verimli çalışabiliriz.
-
@ENTRY
Katılıyorum kardeşim bende as tnı durumdayım geçen sene mülakata idim elendim bu sene nasip olmadı ama bizim için de bir umut olur inşallah bu sene bu haksız durum düzelir -
Burak Şaçal ı da araştırdım biraz sadece bir yerde haber yapılmış belli ki ek kontenjan dan girmiş
-
arkadaşlar dekana yazdığınız yazı var ise paylaşır mısınız?
-
ohoo sorun AÖF li Örgün DEĞİL Kİ ARKADAŞLAR ! sorun referansın olmaması .sizler elenince sanıyorsunuz ki örgün olsak elenmicez belki bi şansımız olacak .ama durum hiç de öyle değil.kaymakamlıkta hakimlikte sıkı referans yoksa ankara üni.1.likle bitirsen yine eliyorlar .ben bi üniversiteyi dereceyle bitirdim ,merkez uzmanlığından bile elendim.kaldı ki kaymakamlık nerde kalmış
-
Hakimlik kaymakamlık torpil işi arkadaşlar torpilsiz girdim diyen yalan söylüyordur. Belki kaymakamlıkta 1. olan veya ilk 3 e giren torpilsiz atanıyordur ama diğerlerinin torpilsiz kazanması mümkün değil.
-
Torpili referans adi altinda mesrulastıran bir söylem var eger torpili istemeyen varsa rica ediyorum hayatlarından şu referans kelimesini cıkarsın. Kaymakamlıkta 1.olan arkadas haric hepsi torpil ile ise giriyor haklısınız mesele aöf degil torpilin olmaması diyenler kısmen haklı ama suan biz mulakata kaldik diplomalari gonderiyoruz bunlarin icinden aoflu olanlar tespit ediliyor ve mulakattan once direk eleniyor ne bakan ne vekil dinliyorlar orda torpil bile sokmuyor teamulun karsinda kimse duramiyor.biz yorulduk derdimizi anlatmaktan kimse bu basligi balatalamasin torpilden referanstan rahatsz olanlarda bir baslik acsin mucadele etsin kendi capinda
-
@ENTRY Haberi bulamadım linki atabilir misiniz