Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
-
Milli Savunma Uzman Yardımcılığı ilanı için;
https://www.tercihiniyap.net/ilan/msb-milli-savunma-uzman-yardimciligi-alim-ilani-2019-h9490.html
Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcılığı ilanı için;
-
Silahlı kuvvetler uzman yardımcılığı kadrosuna 89 P7 puanıyla başvursam mı acaba ? YDS 80 istiyor ; gelme şansı nedir ?
-
P18 den 87 88 bantlarına düsebilir. Bir ihtimal 86, o tarihe kadar aciklanacak sinavlar dolayisiyla.
-
saçmalık saçmalık üstüne .sen zamanında nakille nerde gelir uzmanı nerde orda burda uzman var hep al .sonra da yds den 60 al 75 al .içerden alınanların hiçbirinde yds nin y si yok .ama dışardan almaya gelince yds al tez yaz sınava gir .bir de o gelir uzmanlarının altında çalış.hepsinin nasıl girdiği o kadar belli ki.herkes beleşten merkez uzmanı olsun sana bana geldi mi canı çıksın .
ayrıca niye bazı bölümler 50 bazıları 75 .yds den 75 alana daha fazla mı maaş verecek ?kadrosu mu farklı da 25 puanlık fark oluyor.ayrıca nedir bu kurumların 65 75 yds ayrımı yapması .yds nin kurum sınavları için barajı bellidr.70 dir.75 nedir?
. -
@voice yds kökten kaldırılmalı.Aldıkları kadro 3 5 kişi birde yds olunca sinirlenmemek elde değil.Simdi sayıstay kaymakamlık yds istemiyor merkez uzmandan ne bileyim bu işsizlikte olmayacak politikalar
-
Merkez uzmanlar zaten 70 yds veriyor neden alırken isterler anlamam bari istiyorsun neden hepsi farkli
-
-
P6 82 puan olur mu sizce
-
@NeverLetGo hocam p7 puan türünde 0.4 hukuk ağırlığı olduğu için sadece uluslar yapanlar geride kalmis oluyor.Bir de 80 yds isteyeceği için size gelir
-
Bu meslek hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@hanniball Eyvallah hocam
-
Genel kurmayın çeko diye Bi bölüm olduğunu bilmeside beni duygulandırdı keşke yds 50 olsaydı.
-
İki kurumun da çalışma şartları ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Daha önce bu kurumlarda çalışan bir avukat içeride cep telefonu bile kullanılmadığını, orada bulunan telefonlarla da dışarı ile iletişim kuramadığını söylemişti. Şartlar çok sıkı olduğu için değiştirmek isteyen çok insan var demişti. Bu ilandaki uzman pozisyonu için de benzer mi acaba?
-
@Willsmithh 70 de istemiyor bu 75 istiyor ua için
-
@voice yds 70 skorum olsaydı en az 4 5 sınav daha görürdüm inşallah artık yds tek hedefim alandan kasmiyor hiç bir yer 90 üstü aldık ise yaramıyor
-
@Willsmithh 4 5 sınav görmek için p48 in 90 üstü olmalı .benim 5 yıldır yds var .bu yıl da aldım puan .p48 85-88 arasıydı yds yle bu zamana kadar 3 4 sınava girebildim .yani 3 4 yılda 3 4 sınav gördüm.yds isteyen kurum max 10 kişi alıyor yine yüksek kapatıyor.ya da bölüm ayırıyor yine yüksek kapatıyor
-
p7 puanım ve yds puanım şartları sağlıyor ama sistemde genelkurmay için olan alıma tercih yapamazsınız çıkıyor. Bu sorunla karşılaşan var mı? Acaba e-yds olduğu için mi?i?
-
@sveee son 3 yıl diyor .ya da bölümden olabilir.e yds tıpkı normal yds gibidir.
-
76,25 YDS ye p37 87 puan yeterli olur mu
-
@voice Uluslararası İlişkiler mezunuyum. Anlamadım bir türlü eksik olan ne?