Google Hizmetlerine Türkiye'de Erişim Engeli Ne Anlama Geliyor?
-
Rekabet Kurumu'num cezası sonrası Google, Google Play hizmetlerine erişim engeli getirdi. Neden oldu tüm bunlar? Hangi cihazlar etkilencek?
-
@albertcamus Ben bu işin uzayacağını düşünmüoyorum. Buna karşı aleyhtar tavırda olanlar bile en fazla 30 saniye içinde google'a girip acaba ne oldu diye arama yapmıştır
Google ın bir adım geri atması lazım. Özellikle ana ekran widget'ı konusunda. Serbest bıraksa bunu, dayatmasa bile kaybedeceği müşteri en fazla yüzde beş olur. Çünkü diğer arama motorları hele ki başvuruyu yapan yandex gerçekten kullanışsız. Kullanıcı kürkçü dükkanına geri dönecekken google dayatmadan vazgeçer, orta yol bulunur.
Aksi olursa nolur? Düşünmek bile istemiyorum -
Samsung Türkiye'de yapacağı yeni sevkiyatlarını durdurmuş, lansmanlarını erteliyormuş, yeni model getirmeyecekmiş bu durum sürerse diyorlar. Kötüye gidiyor iş.
-
Rekabet Kurumundan yeni açıklama geldi, ki haklılar. Tabi düzenlemeler biraz daha titiz ve iş işten geçtikten sonra yapılmasa ülke adına daha faydalı olur. Bu tip konularda çok geriden geliyoruz maalesef.