TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019

KPSS A
    dhmi̇ devlet hava meydanları i̇şletmesi
    83
    356
    49404
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • R
      RqzeeT Son düzenleyen:

Arkadaşlar ayın 24. De olan mülakatta bize alan soruları sorulacak yoksa sohbet havasında mi gececek

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • T
        teftiszade Son düzenleyen:

Öngörüşmeye girdim yaklaşık 1 saat sürdü, Rahat sohbet havasındaydı. Alanla ilgili soru gelmedi, üniversite hayatından konuştuk biraz. İngilizcenin öneminden, mevcut işimden gibi sohbet havasında geçti. Bakalım mülakat nasıl olacak.

Herkes başarılar şimdiden.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • C
          Cura @teftiszade Son düzenleyen:

@teftiszade, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Öngörüşmeye girdim yaklaşık 1 saat sürdü, Rahat sohbet havasındaydı. Alanla ilgili soru gelmedi, üniversite hayatından konuştuk biraz. İngilizcenin öneminden, mevcut işimden gibi sohbet havasında geçti. Bakalım mülakat nasıl olacak.

Herkes başarılar şimdiden.

Tesekkur ederiz paylastiginiz icin.Ongorusmeye Ataturk Orman Ciftligi'nin yakinindaki binada mi girdiniz?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • T
            teftiszade @Cura Son düzenleyen:

@Cura Evet hocam. Başkan beyle görüşülüyor sadece.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • T

Maaş hakkında bilgiye ulaşan oldu mu ? Hala maaş konusu kafamda soru işareti 🙂

Willsmithh 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Willsmithh
                Willsmithh @teftiszade Son düzenleyen:

@teftiszade net maaş bilgim yok halı hazırda DHMİ de görevli bir arkadaşım var kendisi 10.000 TL civari aldıklarını söyledi müfettişlerin

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • C
                  Cura Son düzenleyen:

Bir yonetmeligin en arka sayfasinda aldiklari havacilik tazminati gosteriliyor ama su an cikaramadim hangisi oldugunu.Yaklasik 2700 tl ek gelirleri var muf. yardimcilarinin yani yeni baslayan birisi 8 bin tl civari maas aliyor.

• M
                    mülkiye_13 @teftiszade Son düzenleyen:

@teftiszade hocam ben de gittim ön görüşmeye . Bir başkan 2 başmüfettiş vardi. Alan sorusu da sordular hatta vukta kanun maddesi sordular. Ben daha rahat olur diye düşünmüştüm

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • S
                      Shadowmoon @mülkiye_13 Son düzenleyen:

@mülkiye_13 ben de gittim hocam. Sadece başkan vardı. Sanırım oturmuş bir uygulama yok. Konu nereye gidiyorsa oradan değişik sorular gelebiliyor. Bana da ekonomi ile ilgili biraz soru soruldu. Geri kalan kısmı genelde tanışma ve sohbetti

• T

Öngörüşmeler mülakat niteliğindeydi sanki. Yada ben öyle algıladım 🙂

• Antimülakat
                          Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

DHMİ de memur olmak bile herkesin gözünde çok değerli iken bir de müfettiş olmayı düşünemiyorum. Sanırım mükemmel bir his oluşturuyordur. Bir de ciddi Kariyer imkanı sunacaktır diye düşünüyorum.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • T
                            teftiszade @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat Daha önce çok ön görüşmeye girdim, bunda daha çok heyecanlıydım. Zorlamadılar aslında, ama kalifiyeli personel almak istediklerini anladım.

• T

Bu forumun sıkıntısı nedir 🙂 Hiç aktif kullanılmıyor.

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • W
                                wollstonecraft @teftiszade Son düzenleyen:

@teftiszade aktiflik durum yokki hocam heyecanla salıyı bekliyoruz genel olarak . Salıdan sonra da sonucu 🙂

• T

Bugün bir arkadaşım daha girmiş öngörüşmeye, Başkan ve Başkan yardımcısı varmış. Sohbet havasında geçtiğini söyledi. Pazartesiye kadar devam edecekmiş

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • C
                                    Cura @teftiszade Son düzenleyen:

@teftiszade, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Bugün bir arkadaşım daha girmiş öngörüşmeye, Başkan ve Başkan yardımcısı varmış. Sohbet havasında geçtiğini söyledi. Pazartesiye kadar devam edecekmiş

Evet sehir disindan gelenler icin pazartesi gunu yapiliyor ongorusme.Baskan derken Teftis kurulu baskani degil mi?

• R
                                      RqzeeT Son düzenleyen:

Acaba salı günü de mi sohbet havasında geçecek yoksa alan soruları sorulcak mi

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • T
                                        teftiszade @RqzeeT Son düzenleyen:

@RqzeeT Salı günü çok kısa sürer hocam. Benim Tahminim Ön görüşme detaylı zaten ve Başkanda oluyor.

• T

Güvenlik soruşturması neden istemedi ki mülakat öncesi ?

• 58auhf58
                                            58auhf58 Sayıştay Denetçileri @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@RootofAllEvil, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Babamın emekli olduğu kurum, benim de çalışmayı hala çok istediğim bir kurum normal memurluğu bile olur ama 83 puana mümkün değil gelmez müfettişlik off off 😞 2006 dan bu yana kurum ilk defa a puan türleriyle alım yaptı. Heralde bir sonraki alımı 2030 da falan görürüz

Hocam kurumu neden bu kadar çok istiyorsunuz, özel bi sebebi var mı?

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 15 / 18
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti