MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@rain96 maalesef hocam minimum 84.5 liste incelendi
-
Arkadaşlar bende bugün başvurdum 186. Sıradaydım. Kaçla kapatır diye sorduğumda 85 - 85.5 şuanki ortalama dedi görevli
-
@Aykutluk siteminizde haklısınız hocam, sizin puanınız 85in altında mı
-
@rain96 Dostum senin en çok kızacağın kişiler başvurupta gelmeyenler olacak.
Her ilanda şaşmaz %10-20 fire olur bu ilanda da malesef yaşanacak aynı güne çakışan BDDK ilanı sonradan geldi. Bu sınavdan vazgeçenler umarım feragatlarını kuruma iletmişlerdir. -
@Aykutluk Neyse sağlık olsun diyelim, bilgilendirmeniz için teşekkürler.
-
@karagergedan Umarım ama maalesef herkes o kadar duyarlı değil.
-
Arkadaşlar bence İngilizcesi olmayarak alan puanı 90 olan birinin, İngilizcesi olarak puanı atıyorum 83 olan birinden daha fazla bu mesleğe girmek hakkıdır; zira müfettiş meslek hayatında kaç defa ingilizce kullanacaktır ?
Ha sınav şart koyduğu için üstüne laf denmez orası ayrı... -
@modigliani-0 haklısınız hocam hayatı boyunca sürekli şekilde kpss iktisat, muhasebe, hukuk ve maliye çalışmalarını deneyimleyecektir.
sistem karışık hocam diyelim.
-
@modigliani-0 şükür... siz otorite degilsiniz ve bu karar size birakilmamiş. Globalleşen dünyada bir a kadro devlet memurunun ingilizcesi olmamasinin sizin icin onemli olmamasi biraz da vizyonla alakali tabii. 5 veya 10 tane fazla hukuk sorusu cozmek sizi daha kalifiye mufettis yapmaz. Artik toplum olarak da yabanci dilin onemini anlayalim.
-
@ikpln hukuk konusunda yanlış düşündüğünüzü düşünsem de ingilizce konusundaki düşünceleriniz mantıksız değil, eyvallah
-
@modigliani-0 hukuk konusunda da kendimi hakli gorsem de bir sekilde elenmesi lazim insanlarin onun da farkindayim. Kısır döngü işte ne kadar konuşsak boş...
-
@modigliani-0 Zaten mesele “müfettişliği daha çok hak edip etmemek” değil, sınavda İngilizce barajı olduğu halde barajı geçecek kadar İngilizce bilmeyen yüksek puanlı insanların bizim gibi İngilizcesi iyi olan ama puanı çok da yüksek olmayan kişilerin haklarının yenmesidir.
-
@rain96 Düzeltiyorum, o kişilerin bizim hakkımızı yemesidir.
-
@Aykutluk tüm listeyi tek tek mi incelediniz
-
Arkadaşlar şimdi başvuru yaptım ve görevli 85 üzerinde şuan 105 kişi var dedi bilginize hatta benim puanım 86.02 size gelmeyebilir dedi
-
@simer93 ben de 1 saat önce başvurdum 210 kişi başvurmuştu genelde yüksek puanlar çarptı gözüme
-
Demin başvuru yaptım 230ları bulmuş başvuru son 2 gün arttı başvurular dedi 88 den aşağı kapatmaz arkadaşların dediği gibi yüksek puanlar göze çarpıyordu sayfada
-
O zaman yaklaşık olarak 250 kişi başvuracak diyebiliriz. Benim puan tahminim 86-87 ile kapatacağı.
-
87 inşallah gelir, dün kesin gelir demişlerdi, bu gidişle gelmeyecek gibi
-
Arkadaşlar ben başvurduğumda 75.sıradaydım. Tek tek saydım puanlara baktım benden yüksek 25 kişi vardı. Puanım 88.2 bu arada. Çok yüksek puanlar da görmedim bir tane 97 vardı. Genelde 88-92 aralığında yoğunlaşmıştı. 75.sıradan sonra düşük de yüksek de başvuran olmuştur. Minimum 86 Maximum 89 olacağını düşünüyorum.