Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
-
B seviye üzdü
-
@Estevez Ne B seviyesi hocam! YDS istemesinler, sanki nerede kullanıyor çalışanlar ?!?
-
@albertcamus ah ulan yedese dediğim bir ilan daha:)
-
@Godot hocam ab uzman yardımcısı da istesin ya o kadar da değil
-
P3 nedir yahu bu ilanları kim hazırlıyor. Bu nasıl bir zihniyet.
-
-
@michaelcorleone p3 istemesi cok ilgnc gerçekten. P3 puan türü dısındaki her şey var müfredatta:)
-
@newworldorder Çok güzel, şık bi ilan hocam. Keşke olsaymış.
-
2019 ilanlarıyla gelen rakamlardan şans oyunları oynuyorum her hafta kesin çıkacak bi gün p3 mü uzman yardımcısı alanı bilmesin ama genel kültürü yeteneği yüksek olsun ama inglizcesi muazzem plsun bence bu ilan için donald trump amcayı aramak lazım tek uygun kişi o gözüküyo
-
Hocalarım ben bu P3 meselesini KGK için sormuştum kurumdan bir büyüğe. Aldığım cevap şu, bize özellikle Türkçe ve/veya Matematik yapabilen aday lazım demişti. Hem Türkçeyi iyi kullansın, anlaması kuvvetli olsun ya da Matematik zekası kuvvetli olsundu yanıtın devamı.
Biz alanı zaten en alâ şekilde sınavda ölçüyoruz. Ama alırken bu ikisinden birinin kuvvetli olması bizim için önemli demişti. Alan sınavını da geçebiliyorsa, o kadar alanı da varsa bizim için çok iyi aday. -
@newworldorder resmen kimlerin kuruma gireceği belli olmuş. Alan dururken p3 nedir. Nasıl bir döneme denk geldik ya rabbim. Ben gençliğimi bu bedevilerin döneminde geçirmek için ne günah işledim acaba
-
@albertcamus ben şu an 67.5 seviyelerinde ingilizceyle dolandıgım için kısmetse 3 ayda ilahi bir güç yardımı ile -ancak böyle mümkün- 80e yükseltmeyi planlıyorum ydsyi ama gerçekten güzel ilan:)
-
@albertcamus üniversiteye girişte zaten devlet Türkçeyi matematiği ölçüyor hocam. Hiç mantıklı hareketler değil bunlar. Üzgünüm, yine üzüldüm.
-
@michaelcorleone hocam veteriner gıda müh falan adamlar ayrıma gitmeden p3 koyalım gitsin hepsine kıvamında bir ilana cıkmıs tebrikler:)
-
Mülakata kalsaam.. güzel hayal ama İngilizce konuşamıyorum ki B seviye yds de bazen işe yaramıyor dostlar...
-
@ank3435 olsun hocam en azından var böyle ilanları görünce keşke nasılsa c yetiyor deyip bırakmasaydım diyorum sonra yine nasip kısmet deyip yola devam ediyorum
-
220 kişi cağrılacak ve p3 isteniyor..85 altina iner mi acaba?
-
@Estevez olur inşallah hocam gayret sadece
-
P3