TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

KPSS A
    2019 sgk promosyon denetmen
    509
    8744
    1334296
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      Aslan Reyiz @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

Merhaba dostlar ,

Reyiz, SGK ne oldu diyenlere ortak cevabımdır :))

Arkadaşlar daha önce gerek şahsım gerek @paretowilfredo üstadın da dediği gibi son 1 aydır yapılan etkinlik,önergeler vs çalışmaları sonucunda bu hafta bir beklenti oluştu ve çarşamba günü 6.pro açıklandı ve bizimle ilgili gerek dernek başkanından,murat urattan, gerek bakanlık/başkanlık kanadından aldığımız bilgiler de bu yöndeydi ama son gelişmelerin de etkisiyle oluşan bilgi kirliliği nedeniyle bilgi kanallarımız kapanmış durumda ve sonuç da alamadık ve öngörülerimiz de başından beri temkinli davranarak, açık kapı bırakarak bakan danışmanın 28 kasımda vermiş olduğu bilgiye dayanılarak paylaşılan"yılbaşı öncesi açıklanmaya çalışılacak"/yıl bitmeden" ifadelerine dayanıyordu.İnşallah bu gecikme yıl sonuna kadar nihayete erer.Yorulduk,yıprandık,hepimizin derdi ortak.Herkese bol sabırlar diliyoruz.

alt metni

ÇOK ŞÜKÜR YIL BİTMEDEN @paretowilfredo

Bu zor sürecin özellikle son 1 ayında bizlerden desteğiniz esirgemeyen başta üstadım ve değerli büyüğüm @paretowilfredo başta olmak üzere tüm dostlara teşekkür ederim.Herkesin hakkında hayırlısı olmasını temenni ederim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
      • A
        ank3435 Son düzenleyen:

2 saat uyumuşum foruma gireyim dedim çökmüş 😃 sonuç beklemeyenler bile rahatladı hayırlı olsun herkese

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • A
          ayse_furkan Son düzenleyen:

Allah o kadar büyük ki en ümitsizliğe düştüğün anda açıyor kapıları feraha kavuşturuyor yeter ki O'na dayan.Şükürler olsun hamdolsun...
          Ben de kazandım.Rabbim kazanamayanlara da en hayırlısını en güzelini nasip etsin...

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 17
          • F
            furkennnnnnn @ayse_furkan Son düzenleyen:

@ayse_furkan bizimki acilmadi reis sana hayirli olsun

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              Mngüll Son düzenleyen:

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayanlar da üzülmesinler sabretsinler inşallah Allah gönlünüze göre verir umudunuzu yitirmeyin 🙏🙏

• Y
                yabgu Son düzenleyen:

Bi kaç kişiden duyduğuma göre 350 sonrası yedek duruyor . Geçen alımda 72. Sıraya kadar gelmişti . İnşallah bizede nasip olur. Maalesef bende yedekteyim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • G
                  gaye Son düzenleyen:

herkese hayirli olsun. kazananlari tebrik ediyorum. basarili yedek benim. yedeklik meselesini aciklayabilecek biri var mi?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • S
                    senior Son düzenleyen:

Arkadaşlar kazanan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum bu zorlu süreci geride bıraktık 😊 sıralamam 358 yedek gelmeme ihtimali var mıdır sizce?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • LioN
                      LioN Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz yıl bitmeden vurdun voleyi :)Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Bütün kazananların ve tabi ailelerinin gözleri aydın olsun. ALLAH tadını aldirsin. Darısı diğer bütün İİBF camiasına.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

• B
                        bucalı @senior Son düzenleyen:

@senior hocam ilk iş yarın sgk insan kaynaklarını arayım bu durumu sormak yoksa kafayı yiyeceğim,örnek veriyorum sıra benim değil, başarılı yedek 351 olan bir kimse yedek 1 mi oluyor yoksa yazdığı rakam gibi 351 mi oluyor.

• A
                          Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@LioN eyvallah kardeşim 🙂 herkesin hakkında hayırlısı olsun .Amin inşallah.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • B
                            bucalı Son düzenleyen:

Bu durum çok önemli çünkü 350 kişiyi ilgilendiriyor,yarın sabah arayalim arkadaşlar arayan da bilgilendirsin lütfen.

• C
                              Caykovski Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

350 den sonrası 1 diye sayıyor arkadaşlar 351 birinci yedek diye biliyorum

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • M
                                Mngüll @Caykovski Son düzenleyen:

@Caykovski 350 den sonra yedekler 1.sıradan başlar

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • A
                                  ayran Son düzenleyen:

Öncelikle kazanan arkadaslari tebrik eder Allahim herbirinin yolunu en guzel yerlere çıkarmasini temenni ederim. Kaybeden dostlar ise inşallah daha iyilerine en kisa sürede kavusurlar. Bu süreçte allah herkese sabirlar versin.
                                  Bu ilansizlik içerisinde ilac gibi gelen yeni ilanlar inşallah herkes için hayirli olur. Bu sıkıntılı süreçler sonucunda yeni atanmis yada yeni kazanmis arkadaşlarimiz inşallah işsiz olup bu sürece bel bağlayan arkadaşlara bir nebze yardımcı olur. Bu sürecin acısını hep birlikte çekiyoruz. Başarılar dilerim...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                  • C
                                    Caykovski Sayıştay Denetçileri @Mngüll Son düzenleyen:

@Mngüll yarın sorsunlar arkadaşlar daha net bilgi alırlar inşallah yanlış yönlendirmeyim

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • M
                                      Mngüll @Caykovski Son düzenleyen:

@Caykovski tamam ben öyle biliorm da yanlış yönlendirmeyim yine de

• C
                                        clearman Son düzenleyen:

Çok şükür benim de oldu arkadaşlar. Kazanamayan arkadaşlarım adına da üzgünüm. Inşallah sizler için çok daha güzelleri olur. Allah emeğinizi daim etsin.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                        • C
                                          Caykovski Sayıştay Denetçileri @clearman Son düzenleyen:

@clearman çok sevindim hocam sizler çok hakettiniz

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • S
                                            statistician2 Son düzenleyen:

Kazanan arkadaşları tebrik ederim

• 1
                                            • 2
                                            • 398
                                            • 399
                                            • 400
                                            • 401
                                            • 402