Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hayırlı olsun bekleyen arkadaşlara, ilan için;
-
@mk-ank 36 kişi sınava girecek galiba kaça düşer ki
-
@voice uluslar agırlıklı oldugu için yüksek kapatabilir
-
Bu nasıl bir ilan böyle ya bildiğin yetki gaspı var
-
Şu sözlü sınavlara yds yüzünden giremiyoruz sgk bi an önce gelir insallah
-
Geçen sene içisleri AB uzman yardimciligi sadece P36'dan 70 YDS barajiyla alim yaptiginda 36. aday 88,7 puana sahip.Aynı sartlarda 3 puan turu olduğunu olduğunu düşünürsek 89 kusuratlarda kapatabileceğini düşünüyorum.88 lere inerse benim icin biraz sürpriz olur
-
@iibfpalace bence 90'ın altına inmez hocam. strateji ve bütçe uzm. da uluslararası ilişkiler bölümü p34+yds 70 ile 40 kişi çağırdı sınava. 40.kişinin puanı 90.87
-
@russellwestbrook Evet simdi baktım.masallah cok yuksek kapatmis tek bir puan turu + YDS barajına ve tek bir bölümün basvurabilmesine rağmen..İlanlar ardi ardina,biri sonuclanmadan digerleri geldigi için yığıla yığıla bu hale gelmiş demek ki.Bu yuzden 100 kisilik A kadro ilanı geldiyse 30-40'ı boş kalacak en az.Allah işsiz İİBF'li arkadaslarimiza güç ve sabır versin ne diyelim..
-
@russellwestbrook haklisin,ustelik bu ilanda basvuru tum bolumlere acik ve 3 puan turu var.Tahminim en az 93.
-
92 ile başvurduk bakalım. Strateji ve bütçe başvurularını baz alırsak ucu ucuna listeye girebilirim diye düşünüyorum .
-
Başvurular bitti bildiğim kadarıyla. Mülakat listesinin ne zaman açıklanacağı konusunda bir fikri olan var mıdır ?
-
pek uzerinde durulmamis ama basvurusu cok olmustur buranin da.
İlan metninde listelerin aciklanma tarihi tam verilmemis. cok uzun surmez heralde aciklanmasi 1 ay sonraymis mulakatlar
-
Açıklanmış
-
Nerde peki ben bulamadım
-
-
90.12 ile kapatmış.
-
Arkadaşlar son alımı 10 yardımcı 2010'da alınmisti o zamanlar ab daire baskanligiydi sonra genel mudurluk oldu. Genel mudurluk icinde ikili isler de dahil bircok daire baskanligindan birinde gorevlendirilirsiniz. Yaptiginiz is kalifiyedir ama yine de son careniz degilse cok zorlamayin kolay gelsin.
-
Yarın benle birlikte mülakata girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum, Allah yardımcımız olsun.Referansların değil cv nin, duruşun, bilginin, ifade yeteneği iyi olanın kazanmasını umuyorum. Listede CB Strateji ve Bütçeyi kazanan arkadaşların da mülakata girmeyeceğini düşünüyorum. Adaletli bir mülakat geçirmek dileğiyle.
-
Evet arkadaşlar nasıl gidiyor tabi ne sordular diye sormıcam ama en azından ne kadar sürüyor o konuda bilgi verebilir mi girenler acaba
-
Mülakatlar bitti. Herkese geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda açıklarlar . Ne kadar sürede açıklanacağına dair bir bilgisi veya tahmini olan var mıdır ?