Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@simer93 hocam gmail olan hesabınızla tekrar üye olun. Üye olduktan sonra tekrar yüklemeleri yapın yollayın. İşinizi garantiye alın hocam. Geri dönüş maili de gelmiyor
-
@Willsmithh hocam ilgöç mü sanayi mı o gün sizce ?
-
@modigliani-0 hocam ben il göç mülakatına kaldığım için sanayi sınavına gireceğim herkesin hedefi planı farklı olabilir yüklü bir alım girmeye değer bence teftiş ilanı çok geliyor zaten
-
@adanali01 o kadar yüksek olacagini sanmıyorum . 88 küsurlarda kapatır
-
Arkadaşlar merkez uzmanlık oldugu için puanı yüksek olup basvurmayanlarda olur. Mesala dguyda 78 küsürler kapamıştı. Bizzat şahit oldugum ömür boyu ankarada yaşamak istemeyip basvuru yapmayanda cok arkadasım vardı.
-
..........
-
Arkadaşlar ÖNEMLİ. KPSS sonuç belgemi indirme seçeneğini bulamadım. Nerede olduğunu söyler misiniz?
-
@Marcuspowa sağ tık kaydet pdf olarak hocam
-
@errayn hocam sağ tık yapıp uzantisini değistirip pdf olarak kaydet diyorum ama pdf açılmıyor.
-
@Marcuspowa pc de adobe gibi pdf tabanlı programvar değil mi hoca
-
@errayn evet var hocam. Açmiyor adobe
-
@Marcuspowa sonuç belgesini yazdır deyin veya ctrl+p ye basın ardından hedef diye bi kutucuk olması lazım oradan pdf olarak kaydeti seçin
-
@muamma hocam çok sağ ol. Oldu.
-
Arkadaşlar bu uluslar kamu kısmı çok sıkıntı ya. Çalışmaya çalışıyorum ama biteceği yok. Çok detay çıkar mı ki ?
-
@wollstonecraft çok detay çıkmıyor en kötü ihtimalle bile 10 doğru çıkarırsınız oradan. Bence asıl korkulacak yer son 1 senede hemen hemen her sınavda oldugu gibi Maliye..
-
@wollstonecraft ben 20 de 20 yapmıştım bir önceki merkez göçte. Ama bende marx, WEBER, machiavelli, Freud, laswell, postmodernizm, modernizm, sistem yaklaşımı ... hepsinden eser miktarda var
-
@rassal nerden çalışmıştınız?
-
@mülakatzedee üniversitede sosyolojiye meraklıydım. Özel olraka bakmadım zaten yüzeysel geliyor
-
@rassal hocam tebrik ederim ben de siyaset ve kamu mezunuyum , siyaset biliminde iyiyim ama kamuda pek iddialı değilim. Biraz gözden geçirmeye çalışacağım inşallah . Çok detay gelmemesi içimi rahatlattı ancak öyle hafife alınacakta bir sınav değilmiş açıkcası bugün basladım çalısmaya . Başlamadan önce hallederim diyordum şimdi acaba diyorum .
-
@MartinLuther haklısınız hocam ama ben klasik sınavların korkusundan alanı çok irdeledim. O yüzden orada kurtarabilirim gibi geliyor ama ... işte emin olamıyoruz.