Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@LioN Allah razı olsun hocam çok sağolun güzel düşüncelerin için öncelikle. Kadinik anayik diye bagliyormusum konuyu inşallah tüm ibf camiasi için minimal kapatır yararlanan çok olur hocam çok çektik olan yoksunluğunu
-
@LioN kardeşim @aroma dostumuz inş haklı çıkar ve daha fazla aday sınava girer
-
@aroma hocam küsüratı da verin de bari ona göre calısmaya baslıcm:)
-
@newworldorder hocam hissiyat diye özellikle belirttim
-
@aroma maksimum diyecektim
-
@LioN, içinde söyledi: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@paretowilfredo kardeşim bu aralar bir Ramiz Dayiya bağlama modundasin:) aman su forumun kepenklerini indirmeyin reklam meklam ne varsa yukleyinde yeter ki dükkan açık kalsın:)
O zaman Kerpeten Ali verelim dostum
-Anlaşma yapmıyorum, Tevfiği de vermiyorum. Neyiniz varsa koyun ortaya
-
@paretowilfredo Mesele kardeş...diye başlıcak üstadımız bugün
-
@aroma şakasındayım hocam işin ama ben de sizn gibi düşünüyorum aşagı yukarı.:)
-
@newworldorder il göçe başvuran ilk 400 merkez göçe başvursa dahi sen yine listeye giriyon rahat ol
-
@Aslan-Reyiz bence olaya yanlış bakıyorsun guy ları ve il göç uzman yardımcılarını vede sgk denetmen yardımcılarınıda eklemen lazım. Yaklaşık 4000 kişi burdan 90+ lık 100 kişi çıkar bence
-
@Aslan-Reyiz hocam 1 kasımda sınava hala kazananların dosyasını siteden kaldırmışlar o yüzden soruyorum o listede 900.kişinin puanı 87.9 idi 400.kişinin puanı 87.7 dini yanlış anlamadım
-
@Aslan-Reyiz düzeltmeyi şimdi gördüm hocam tamamdır 400 kişi 90 puan imiş
-
@paretowilfredo anladın mı hocaa anladiysan salla silecekleri:)
-
@RootofAllEvil hocam pasaport kanunundan sorumlu muyuz bir bilginiz var mi?
-
@Aslan-Reyiz su merkez goc e bir güzellik daha yapsan:)
-
@bohemian çalışmakta yarar var
-
@olursaolur ben 88 üzeri diyom dostlar 90 4 diyo valla
-
@Aslan-Reyiz puanı biliyosun dostları topla
-
@Aslan-Reyiz Ben de yine diyorum, İl Göç ile beraber yapılacak olması büyük avantaj. İkisine birden başvuracak dostlarımız güzel bir tempo tuttursunlar, eğer ki ikisine de girecek olurlarsa zaten hazır olacaklar.
-Ciddi mode off.-
88'i ver bu iş huzur içinde çözülsün. Vallahi sataram forumu ha
-
ÇOK ÖNEMLİ DUYURU !!! @paretowilfredo @newworldorder
6458 SAYILI YABANCILAR KANUNU 24.12.2019 GÜNÜ 21 MADDESİ DEĞİŞİKLİĞE UĞRAMIŞ.GÜNCEL HALİNİ MEVZUAT GOV TR.DEN PAYLAŞIYORUM.