28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
-
@gencbiraday nasıl geçti sınavınız hatırladıklarınız kadarıyla kaç doğru hesap ettiniz ?
-
@kendinehakime merhaba buralar bomboş diğer gruplar yıkılıyor. Kaç doğrunuz var hatırladığınız kadarıyla alandan
-
Arkadaşlar açıklandı sorular cevaplar benim 25 kültür 23 alan geldi galiba olmaz moralim çok bozuk ayrıca bono zamanaşımına 3 yılda uğramaz mı nasıl 1 yıl olur?
-
25 alan/ 19gy-gk benimde olmaz herhalde.
-
GK-GY 29, Alan 26. Hayırlısı olsun
-
@curateıpsum benimde 30 alan 24 gk gy bir soruyu hatırlayamıyorum hayırlısı olsun 22 Ocak bekleyeceğiz
-
Arkadaşlar herkese merhaba, İcra Müdürlüğü Sınavı için 1400. adayın sizce hangi puan alacağını öngörüyorsunuz? Kısaca kaç puanla kapatır? Tahmininiz var mı?
-
@curateıpsum Hayırlı olsun hocam, sizin %90 ihtimalle olmuş, 55 doğru ile herhangi bir aksilik yaşanmazsa mülakattasınız diye düşünüyorum.
-
@fatih3568, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@kendinehakime merhaba buralar bomboş diğer gruplar yıkılıyor. Kaç doğrunuz var hatırladığınız kadarıyla alandan
Ben de baktım arkadaslar 23 gy gk 32 alan
-
@grkmbgcci, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
Arkadaşlar herkese merhaba, İcra Müdürlüğü Sınavı için 1400. adayın sizce hangi puan alacağını öngörüyorsunuz? Kısaca kaç puanla kapatır? Tahmininiz var mı?
Bence 71 -72 ıle kapatır.
-
26 alan 26 GK-GY mülakat şansı var mı
-
@Merkantalist, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
26 alan 26 GK-GY mülakat şansı var mı
bence var 75 gıbı bır puan gelır
-
@kendinehakime kaymakamlığı 2 puanla kaçırdım o yüzden bu çizgideki puanlar beni çok yoruyor inşallah olur
-
@Merkantalist, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@kendinehakime kaymakamlığı 2 puanla kaçırdım o yüzden bu çizgideki puanlar beni çok yoruyor inşallah olur
idariye gırdınız mı?ama bence ıcra mudurlugu olur .
-
Benimde 24gygk -22 alan var. Belki +1 olabilir alan ve gygk hatırlayamadığım ikisoruya yanlış dedim. Gelme ihtimali var mıdır ?
-
@kendinehakime 71-72 pek bir iyimser değil mi hocam? Alan kısmının oldukça kolay olduğunu ve ortalama 27 ve üstü yapıldığını varsayarsak 71-72 puanlara inmesi ihtimaller dahilinde mi sizce?
-
@grkmbgcci bende açıkçası çok yüksek kapatacağını düşünmüyorum max 75 olur bence
-
@Hakimehnm_ Ben de net bir düşünceye sahip değilim hocam zaten ama ilk bölümün daha zorlayıcı olduğunu ancak ilk bölümün aynı zamanda da %20'lik etkiye sahip olduğundan yola çıkarsak burada yapılan yanlışların telafisinin alan kısmıyla yapıldığını düşündüm. Bundan dolayı düşük kapatmaz dedim, tabi yine de belli olmaz.
-
hepimize geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alırız arkadaşlar
gkgy den hatırlayamadığım bir iki soru var ama ortalama 26 gkgy 27 alan gibi gözüküyor.
olur mu dersiniz yoksa zor mu -
Geçmiş olsun arkadaşlar 32 gk-gy 24 alan şansım varmı sizce?