TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

İlanlarda Çalışma Ekonomisi sorunsalı

KPSS A
    i̇lanlarda çalışma ekonomisi sorunsalı
    9
    19
    1480
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      asimetri Son düzenleyen:

Bölümü Çeko olan arkadaşlar merhaba. Dün gelen son ilanlar ile görüyoruz ki bölümümüz için kontenjan açılmıyor. Puanımız olsa da bölüm engeli karşımızda. İşkur hariç çeko'ya kontenjan verip bölüm belirten kurum olmadı şuana kadar. ama 2019 kpss sonrasi açılan ilanların yarıya yakını bölüm bazlı geldi hepinizin bildiği gibi. puanimiz olsa da bölüm engeline takılıyoruz. Bölümümüz için cimere yazacağım. Lütfen sizlerde yazın sesimiz duyulsun. En azından açshb, sgk, iskur gibi alanımıza giren bu kurumlara ilgili, bağlı kuruluş vs. ne varsa bölüm bazlı kontenjanla alım için yazalım(Demek istediğim; diğer bölümler olmasın gibi bir durum değil tabiki olsunlar ama bize de kadrolarda kontenjan verilsin). Alanımızı kapsayan bu kurumlarda hakkımıza sahip çıkalım, bölümlere göre kontenjan açılabilir, uygun bir şekilde yazalim. Durumumuzu ifade edelim, bölüm hakkımıza sahip çıkalım. Gelen ilanlarda bölümümüz yok buradan sizlere ulaşmak istedim. Hepinize başarılar dilerim.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • R
        rassal Yasaklı @asimetri Son düzenleyen:

@asimetri bence ilanı hazırlayanların çeko diye yaygın bir iibf bölümü olduğundan haberleri yok. Bankacılık, sigortacılık gibi bi nadir bulunan bir bölüm sanıyorlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • C
          cancihan Son düzenleyen:

Çeko mezunu değilim ancak yeni kurulan sigortacılık ve özel emeklilik düzenleme ve denetleme kurumu ilanında eğer bölüm bölüm ayrım olursa çeko kadrosu verilebileceğini düşünüyorum, diğer kurumlar için tahmin yürütmek zor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • A
            asimetri Son düzenleyen:

@rassal @cancihan . Az önce cimere yazdım, nasıl bir cevap gelecek merak ediyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • Ç
              çekonomist94 Son düzenleyen:

Geçen sene de böyle olmuştu.Sürekli başka bölüm ilanları gelirken teselli gibi istihdam uzmanlığı gelmişti.Umarım yine gelir

• Baelish
                Baelish Son düzenleyen:

Strateji ve Butce Başkanlığı da bolum bazli alima çıkıp Maliye bolumune yer vermedi. Kurumlarin ilan icin ozendiklerini dusunmuyorum. Ezbere iş yapiliyor gibi geliyor.

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

• T
                  TRRS Son düzenleyen:

Kendimi ekşi sözlükte sandım bir an 🙂

• G
                    gençler23 Yasaklı Son düzenleyen:

Zaten ele avuca sığar bir ilan gelmiyor şu yapılan yazıktır bu kadar insana.

• North remembers
                      North remembers Son düzenleyen:

Aynı durum benim gibi ekonometri bölümü mezunları için de geçerli maalesef 😞

• A
                        asimetri Son düzenleyen:

@çekonomist94 Bugün, AÇSHB, iibf'den gerekli olan uygun zamanda bölüm ayrımı olmaksızın alımlarını gerçekleştirecektir, yanıtını aldim. ACSHB sınav hizmetleri yanıtlamış.

• R
                          rassal Yasaklı Son düzenleyen:

Enerji bakanlığı ilanı çıkmış, düz uzmanlık için uluslar istemiş çeko nun adı yok. Yahu büro memurluğunda uluslar okuyanın ne işi var.insan kaynakları, çalışma ilişkileri, sendikacılık, kariyer planlama gibi dersleri alan biziz. Lübnan iç savaşıyla büro memurluğunun ne alakası var.

• G

Tika'da da bölümün esamesi okunmuyor. Bu gidiş nereye böyle?

• A
                              asimetri Son düzenleyen:

@rassal @gençler23 . Ben Cimere yazmıştım.Başvuruyu tamamlarken bakanlık ya da kurum seçmem gerekiyordu ama her kurum yoktu. Bölüme uygun olan Acshb'yi seçtim oradan gelen yanıtı da yukarıda paylaştım. Bölüm ayrımı yapılmaksızın denilmişti. Ben ilanlarda bölüme yer verilmediğini bu sebeple puanlarimizi kullanamadigimizi yazmıştım. Benden sonra @mulkiyelii arkadaşımız da yazacaktı. İsterseniz sizlerde yazın. Uygun bir üslupla yazılabilir. Talep fazla olursa bir süre sonra dikkate alınacaktır diye düşünüyorum, özellikle Acshb'yi seçerek sizde yazabilirsiniz arkadaşlar.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • G
                                gençler23 Yasaklı @asimetri Son düzenleyen:

@asimetri doğrudan çalışma ekonomisine ilan açmayan kuruma/kurumlara iletsek daha mantıklı olabilir hiç değilse ileride açacakları ilanlarda dikkat edebilirler.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • A
                                  asimetri @gençler23 Son düzenleyen:

@gençler23 Olabilir tabiki. Bende şu şekilde düşünmüştüm; alanımıza giren kurumda yada kurumlarda bize özel kadro olursa sıralamadan çıkan alan dışı kişiler sayesinde biz listedeki yerlerimizi garantileriz.Kontenjanda daha fazla çekocu yer alabilir. Çünkü çekoyu herkes çözüyor maalesef. Şuan hakimlik için iş hukuku ve toplu iş hukuku gibi derslerde eklendi şansımızı düşürür 2020 kpss'de. Bu yıla ait çeko puan türlerimizi kullansak güzel olur diye düşünüyorum. Sizin söylediğiniz diğer puan türlerinin kullanımı için özellikle p48 için çok mantıklı. O an aklıma gelen ilk kurumdu açıkçası.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • R
                                    rassal Yasaklı @asimetri Son düzenleyen:

@asimetri iş hukuku adli hakimliğe eklendi bizi çok etkilemez.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • A
                                      asimetri @rassal Son düzenleyen:

@rassal Çalışma ekonomisi testinde etkileyeceğini düşünüyorum.

• Y
                                        yesillenenfındık Son düzenleyen:

Bugün gelen ilanla görmüş olduk ki çalışma ekonomisi iibfnin üvey evladı. Bu dışlama olmaz ya

• G

Cok yazık gerçekten burada kendi kendimize konuşuyoruz

• 1 / 1
                                          • İlk ileti
                                            Son ileti