BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@detrimental, içinde söyledi: BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
Ben de kamu yönetimi bölümüne başvurdum ama uyuşmadi uyarisi aldim. Halbuki neredeyse tüm okullarda sbky varken kamu yönetimi sadece basvurabiliyor. Botaş ik'yi aradim ancak bize değil işkur'a iletin dedi. Işkur'u aradim, genel müdürlük yapabilir oraya gidip anlatmaniz lazim dedi.. Bazi şeyler bu kadar zor olmamali.
Ben elektrik mühendisiyim. İlan elektrik elektronik mühendisi olarak açılmış. YÖK te iki bölüm eşdeğer kabul ediliyor ama başvuramıyorum maalesef. İşkuru, YÖK ü, kurumu aradım. Sonuç yok maalesef. Denklik belgesi al diyorlar. YÖK aynı kod ile iki bölümü eşdeğer kabul ediyor ama başvurumu kabul etmiyor işkur.
-
Kardeşlerim özgeçmiş kısmında "mesleki bilgi" bölümüne, mühendis olarak girmişseniz yanına ek olarak uzman yardımcısı (genel) ekleyin. Bende iibfde farklı bölümdeydim başvuramamıştım ekleyince oldu.
-
arkadaşlar İİBF mezunu olarak kim nereye başvuruyor yazabilir mi? en azından tam olmasa da aşağı yukarı sayıyı tahmin edip listeye girip giremeyeceğimizi görmüş oluruz. Ben Adana Uzman Yardımcısı 2 kişilik ilana 73 p3 ile başvurdum.
-
Mülakata kaç katı aday cağıralacak arkadaşlar? İlanda göremedim de. Ona göre başvuracağım.
-
@iibfmağdur Kariyer meslek dışındaki alımlarda dört katı, kariyer meslek alımlarında ise beş katı aday nihai listeye girmeye hak kazanacaktır.
-
@üstadsimon hocam istanbul,tekirdağ,kırklareli'de olan ilan kariyer mi bu anlamda?
-
@Marcuspowa uzman yardimciligi olarak acilan ilanlar kariyer, muhendis vs. olarak acilmis olanlar degil.
-
Meslek hakkında bilgi verebilecek var mıdır?
-
@Avexer evet nedir ne değildir malumatı olan var mıdır
-
Meslek hakkında ne merak ediyorsunuz bilmiyorum ama elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım. Diğer A grubu kadrolar ile benzer bir pozisyon fakat maaş ve özlük hakları daha iyi. BOTAŞ bir kamu kurumu ama memur değil işçi olarak personellerini istihdam ediyor. Bu da bir avantaj. Kapsamiçi ve kapsamdışı olmak üzere ikiye ayırıyor personellerini. İki tarafında kendine göre avantajları var diyebiliriz. Kapsamiçi personel (büro görevlisi, teknisyen gibi) düz memur gibi bir statüdedir. İş güvenceleri var ve Sendikaya bağlılar. Kapsamdışı personel (uzm yard. , Mühendis , avukat vb.) A grubu kadrolara benzer hatta pek çoğundan daha da iyidir. Maaş anlamında çok avantajlıdır ancak memur gibi bir iş güvencesi yoktur. Kısaca bunlar aklıma gelenler umarım faydalı olur. BOTAŞ Türkiye'nin en iyilerinden biridir umarım hepiniz için hayırlısı olur. Herkese başarılar diliyorum.
-
Arkadaşlar şimdi bu sbky mağduriyeti için ne yapacağız ? Ona göre birlikte hareket edelim
-
Arkadaşlar Ankara ile diğer şehirlerde çalışmanın bir farkı var mı yapılan iş açısından?
-
Botaşa yds li alımlara başvuran arkadaşlar, başvuru belgenizde yds puanınınız görünüyor mu acaba?
-
@A-y baktim da simdi gözükmüyo hocam, kpss puanim gozukmekte sadece
-
@A-y görünmüyor.sadece kpss puanım yazıyor.
-
arkadaşlar tam komedi olmuş işkur sistemi, bende uluslararası ilişkiler niteliğine siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunu olarak başvuramıyorum. Yapabileceğimiz birşey olup olmadığına adir bilgisi olan var mı? cuma son gün
-
Botaş uzman yardımcısı yoksa hazine maliye uzman yardımcılığı mi daha iyidir arkadaşlar?
-
@feanor87 hazinede iş güvencesi var
-
@feanor87 Hazine uzman yard.daha iyi bir seçenek tabiki.
-
BOTAŞ’ta güncel maaş hakkında bilgisi olan var mı? Diğer forumda 2013 yılında birisi 3500 civarı yazmış. Bana bugünkü paraya çevirdiğimde çok yüksek geldi.