Bismillahirrahmanirrahim. 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı 2500 kişi (TEMENNİ)
-
Sayı kaç acaba yaaa offff
-
@ücüncütekil twitter hesabı nedir ?
-
@ücüncütekil link nerede hocam
-
@fatos ben imkansiz yazmistim. ama arkadasa ironi yapmistim guy icin imkansiz umutlanmayin dedi diye aynisini kopyala yapistir yapip dguya icin yazdim
-
Link bırakmayı bilmiyorm dostlar Twttrda arama Yerine Çanakkale guy falan yazın bulursunuz
-
https:// mobile. twitter. com/ bilginin_gucu/status/1212683240605138944
-
@sonunageldim hocam size demedim ironi yaptiginizi anlamistim zateb
-
72.10 puana gelir mi 2018 puanı
-
@manisalipinar sıralama kaç
-
@anilazi1 13219
-
Keşke gelecek ilan il tercihi düzenlemesiyle birlikte gelse. Mesela onun için bunca zaman beklemiş olsak ne güzel olur.
-
@manisalipinar maalesef çok zor.
-
@anilazi1 73.81 sıralama 6915 ihtimal nedir hocam
-
@Su28A hocam puanimiz yakin ben 1500 2000 arasi bi ilanda mantikli bir il secimi ile gircegimizi dusunuyorum tecrübelerime dayanarak goruyorum hep yazıyosunuz bence sizde başlayij calismaya ben basladim olmazsa kpss 2020 olur kismet bu isler 1 puanla istanbul kaybeden oldu ayni puanla istanbuldan baska tum sehirlere girebiliyorken ya nasip diyip başlayın
-
2000 kişilik alımda kaç bine kadar geriler sıralama
-
@manisalipinar hocam 5 kati aliyo 10000 e kadar sans demek buda
-
@fatos öyle hocam evet de zaten olmazsa 2020 kpss de puanımızı yukseltmemiz şart . Ama 2020 kpss den sonra 2 yıl daha guy için bekletirler diye korkuyor insan .
-
@Su28A öyle hocam benim en buyuk korkum o malesef
-
2018de Tam 76.00 Puanı olanın sıralaması kaçtı acaba net olarak bilen var ise yazabilir mi?
-
Tekirdagda olan arkadaslar lutfen bakana beye yas magduriyetimizi iletin