@zobureis tahminim 35 doğru ve yukarısı olur hocam ama tabi aşırı zor gelirse sorular biraz daha düşebilir. Nasıl bir sınavla karşılaşacağımızı bilmediğimiz için yorum yapmak çok zor..
Cumhurbaşkanlığı ofisleri yarı zamanlı personel alımı
-
Arkadaşlar 01.05.20 de gireceğimiz İngilizce ve değerlendirme sınavından sonra bi sınav daha olur mu sizce yoksa mülakat mı olur bilgisi olan var mı ?
-
@patrice9 05.01.20 de pardon
-
@patrice9 valla bu 3.sınav oluyor sanırım artık mülakat aşamasına geçilir öyle umuyorum
-
@zobureis inşallah hocam bence İngilizce sınavı yine paragraf ağırlıklı olur diye düşünüyorum süre çok çünkü yine ben son dakika yetiştirmiştim.
-
@patrice9 pazar gününe kadar sürekli paragraf çözmek gerek hocam hayırlısı olsun hakkımızda
-
@patrice9 35 doğru geçirir mi hocam sizce?
-
@zobureis aynen hocam amin inşallah
-
@zobureis tahminim 35 doğru ve yukarısı olur hocam ama tabi aşırı zor gelirse sorular biraz daha düşebilir. Nasıl bir sınavla karşılaşacağımızı bilmediğimiz için yorum yapmak çok zor..
-
@patrice9 haklısınız hocam
-
peki forumda geçen yıl bu süreçten geçen bir arkadaş var mı? bize biraz süreç hakkında bilgi verse ya da en azından pazar günü olacak sınav hakkında yardımcı olsa?
-
@littlefinger geçen yıl ile bu sene farklı hocam ben şu an orada çalışan biri ile konuştum geçen sene sadece bir İngilizce sınavı olmış bir de mülakat
-
@zobureis hocam peki memnun mu şuan? Tam zamanlı mı çalışıyor? Maaş, olanaklar, çalışma koşulları vs. hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
@patrice9 şu an yarı zamanlı durumu bitmek üzere sanırım 3000e yakın maaş alıyor yarı zamanlı olduğu için tabi oradaki performansa göre 5 6 aylık süreç sonrasında uzman yardımcısı gibi tam zamanlı olunuyor ve maaş 6000 civarı oluyor bildiğim kadarıyla
-
@patrice9 haftada 2.5 gün gidiliyor en başta kursiyer gibi çalışılıyor analist diye geçiyor sanırım ilk 6 aylık süreçte
-
@zobureis anladım hocam sağolun
-
@zobureis muhtemelen pazar günü olacak sınavdan sonra mülakat aşamasına geçilir o zaman
-
@littlefinger evet bana da öyle geliyor hocam
-
Ben mulakatin da ingilizce olacagi kanisindayim. 3. asama ve eleme kriteri nasildir cozemedim.
-
@G-G geçen sene başlayan arkadaşım mülakatın bir kısmının İngilizce olduğunu söyledi
-
@zobureis Dogrudur, hepimize kolayliklar.