TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2155424
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      istatistikçik Son düzenleyen:

İyi forumlar, heyecanınıza ortak olmaya geldim.🙋‍♂️

Lonely Fool

K B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • K
        kuşçubaşıeşref @istatistikçik Son düzenleyen:

@istatistikçik, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

İyi forumlar, heyecanınıza ortak olmaya geldim.🙋‍♂️

+1 ben de geldim 😃

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
        • B
          bindokuzyüz3 @istatistikçik Son düzenleyen:

@istatistikçik aleyküm selam bende 😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • ?
            Eski Kullanıcı @Aslıhannn Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@Aslıhannn dostum son guy sınav süreci biraz talihsizdi neden diye soracak olursan sınav zamanı kur patladı, yeni döneme girildi, devlet ve bakanlık baya yoğundu. Vmy iptal, dguy direkten döndü. Guy'u da salladılar biraz. Vatan sağ olsun... 🙂 velhasıl, yeni süreç bu kadar sarsıntılı olmayabilir ama eskisi kadar da kısa süreli sonuçlar beklenmemeli, diye düşünüyorum. ✋

Aslıhannn 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • M
              merasim34 Son düzenleyen:

Tahminim Martta sınav olur nisan gibi açıklarlar ağustosta mülakat kasım gibi işbaşı.
              Her türlü 2020 KPSS görülür ona göre düşünmek lazım

Kürşad’ın Gür Sesiyle
              İndik Tanrı Dağından

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • Aslıhannn
                Aslıhannn @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@strtmn insallah listede ismimizi görürüz ve sonuçlarda aksamadan açıklanır bir an evvel hocam 😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • O
                  Okahraman07 @fatos Son düzenleyen:

@fatos hocam katiplik sözleşmeli ya o kafamı karıştı sadece teşekkürler.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • O
                    Okahraman07 @poncik Son düzenleyen:

@poncik anladım hocam mülakatta eliyorlar o zaman

• I
                      izzo @Okahraman07 Son düzenleyen:

@Okahraman07 mülakatta diğerlerine nazaran elenmeniz yuskek. Hiç işi olmayan çok kişi var onu da soruyorlar mülakatta.

J O 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • J
                        juventusmilan @izzo Son düzenleyen:

@izzo hiç mi kazanan yok başka kurumda olup guya atanan?

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • F
                          friedmanmilton @juventusmilan Son düzenleyen:

@juventusmilan dostum ben kazandım hiç sıkıntı olmadı. Merak etme bu konu sıkıntı olmuyor.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • G
                            guyadayadayı Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

İyi akşamlar arkadaşlar ✋ öncelikle ilan gelir gelmez , sayı kaç olur onu bir kenara bırakın hemen çalışmaya odaklanın sınav günü geldiğinde en hazır siz olmalisiniz bu bir eleme sınavı maalesef . Genellikle 80 civarı kurum puanı üzerinde yaparsanız mülakata kalırsınız bazı istisnai durumlar hariç . Öncelikle sınava çalışırken İmece ve Adem Kılıç Guy Denemeleri size sınav hakkında referans olsun yani sadece oraya odaklanmayın . Kesinlikle güzel stratejiler yapın 100 soruluk sınavdan en az yanlısı nasıl yaparım düşüncesiyle özellikle en eksik olduğunuz konuları tamamlayarak çalışmaya başlayın , sürekli hata yaptığınız sorulara odaklanın öncelikle o açığınızı kapatın . Daha sonra zaten yapabildiğiniz fakat unutulan konuları da güzelde Kpss çalışır gibi tekrar etmeye hatırlamaya başladıkça zaten o kısımlar halloluyor en eksik yanlarınızı hallettiğiniz sürece başarılı olursunuz . Herkese tekrardan başarılar olsun Allah kolaylık versin dostlar ✋

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                            • hakimehanımm
                              hakimehanımm Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar guy sınavında muhasebe sorularının zorluk derecesi nedir KPSS ayarında mı geliyor? Muhasebeyi bir türlü oturtamadım nasıl çalışılmalı önerebileceğiniz kaynak,soru bankası varsa her türlü öneriye açığım görüşlerinizi bekliyorum

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • J
                                juventusmilan @friedmanmilton Son düzenleyen:

@friedmanmilton hangi memuriyetten guya geçtiniz?

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • G
                                  guyadayadayı Hazine ve Maliye Bakanlığı @hakimehanımm Son düzenleyen:

@hakimehanımm Kpss den daha kolay oluyor genelde son yapılan sınav en zoru olmasına rağmen en kolay kısmı Muhasedeydi yine . Muhasebe için genel seyler soruyluyor geçmiş soruları iyi tarayın çünkü aynı soruları döndürüp döndürüp sormuşlar. Özellikle Maliyet muhasebesi kısmını iyi halledin kolay oluyor muhasebeden soru kacirmamaya dikkat edin çünkü en kolay kısmı bura oluyor yanlış hakkınızı diğer derslerde kullanın .

hakimehanımm A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • hakimehanımm
                                    hakimehanımm Yasaklı @guyadayadayı Son düzenleyen:

@guyadayadayı çok teşekkür ediyorum hocam çıkmış soruları için hangi kitabı önerirsiniz Adem kılıç mı imece mi? Sınava ilk kez gireceğim eğer ilan gelirse hiç fikrim yok

• A
                                      Anhedoniccc @guyadayadayı Son düzenleyen:

@guyadayadayı en ağır ders hangisi sizce ?

• G
                                        guyadayadayı Hazine ve Maliye Bakanlığı @hakimehanımm Son düzenleyen:

@hakimehanımm İmeceyi temin etme imkanı kolay hocam ben imece üstünde yoğunlaştım elimde Adem Kılıçta vardı ama İmece daha akıcı gittiği için ordan çalıştım 2 3 kez imeceyi tekrarladık . 1 defa da Adem kılıç üzerinde gittim o şekilde geçti imkanınız varsa ikisine de bakın yoksa İmece yeterli olur fakat dediğim gibi sadece referans olsun son sınava göre Kpss çalışır gibi çalışmış olmak lazım .

hakimehanımm Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • G
                                          guyadayadayı Hazine ve Maliye Bakanlığı @Anhedoniccc Son düzenleyen:

@Anhedoniccc Her dersten çok kolay denilecek sorularda oluyor zorlar da oluyor hocam . Net olarak şu ders zordu diyemem ama Maliye de birazda iktisatta düşürücü sorular denk gelmişti

• hakimehanımm
                                            hakimehanımm Yasaklı @guyadayadayı Son düzenleyen:

@guyadayadayı tamam hocam ben imeceden gider KPSS kaynaklarımdan da soru çözerim dediğiniz gibi gitmeye çalışırım inşallah çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun 😇

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 16 / 780
                                            • İlk ileti