Cumhurbaşkanlığı ofisleri yarı zamanlı personel alımı
-
degerlrndirme merkezi icin 27soru 90 dakka diyor. Kisilik testi boyle olmaz. kisilik testlerinde 400 soru 60dk fln oluyor
-
@YorgunKamucuBack açıkçası o kısımda doğru yanlış durumu olmadığı için bence İngilizce kısmını düşünmekte fayda var
-
sınava giren arkadaslar y.lisans mi lisans ta mısınız
-
@YorgunKamucuBack yüksek lisans
-
@YorgunKamucuBack yüksek lisans şartı yok muydu hocam zaten?
-
@patrice9 4. Sınıf olma, yüksek lisans veya doktora yapma şartları vardı hocam
-
Çevrenizde sınava girecek çok kişi var mı arkadaşlar tahmini kaç kişi girer acaba 1000 var mıdır?
-
@zobureis sinav lisede olduguna gore cok yoktur. Katilim cok olsaydi iu de yaparlardi
-
@YorgunKamucuBack anladım olabilir haklısınız
-
@zobureis Ben kimseyi duymadim hocam cevremde.
-
@YorgunKamucuBack doktora
-
@zobureis yüksek lisans benim de hocam
-
@zobureis sadece kendi üniversitemden benimle birlikte 1 kişi daha var. (yüksek lisanstan) başka hiç duymadım hocam.
-
Geçen sene kaç kişi alındı bilginiz var mı sizce kaç kişi alınır?
-
@patrice9 hocam geçen sene başvuran 500 küsür kişiymiş 24 kişi alınmış ancak bu sene 5000 e yakın başvuru var diye duydum bu yüzden süreç bayağı aşamalı olmuş
-
@patrice9 hangi üniversite hocam
-
@zobureis hocam eski adıyla Gazi Üniversitesi şimdiki adıyla Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
-
@zobureis aşağı yukarı yine 25-30 kişi alınacağını varsayarsak 5000 başvuru bana çok geldi biraz hocam. İnşallah alım daha fazladır.
-
@zobureis, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı ofisleri yarı zamanlı personel alımı
@G-G geçen sene başlayan arkadaşım mülakatın bir kısmının İngilizce olduğunu söyledi
Hayda elendik gaiba, speaking sıkıntı mevzu.
-
@zobureis 5000 civari basvuru oldugunu nerden duydunuz hocam. Dpgru olma ihtimali ne kadar