2019 Sayıştay Denetçiliği Mülakat Süreci
-
@Angaralı böyle bir şey olmadı mümkün mü acaba ön görüşme ev görüşmesi mülakat aşaması?
-
@adalet81 * olması
-
@adalet81 Hiç bilmiyorum hocam ama Başkan daha yeni konuşmuş 11 Aralıkta Ocak gibi yapıcaz dediğine göre Ocak veya şubatta mülakat olur heralde
-
@Angaralı hangisi ihtimal daha hayırlı bilmiyorum ama sürecin kısalması faydalı olur gibi hayırlısı olsun inşallah
-
@Angaralı, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçiliği Mülakat Süreci
@adalet81 Hiç bilmiyorum hocam ama Başkan daha yeni konuşmuş 11 Aralıkta Ocak gibi yapıcaz dediğine göre Ocak veya şubatta mülakat olur heralde
Başkan nerede konuşmuş bilginiz var mı hocam?
-
@edielik olabilir dostum
-
@Angaralı inşallah ocakta yapılır mülakat dediğiniz gibi
-
@Nizâmülmülk 11 Aralıkta Siyasallılar vakfında konuşma yaptı hocam. Siyasalların twitter hesabından , ayrıca tercihini yap netten 2020 de açılacak sınavlar haberine tıklarsanız Sayıştay denetçiliği bölümünde konuşmanın içeriği de yazıyor
-
@zephead Başkanın dediği bu hocam, benim anlamadığım Öngörüşme yaparlarsa Ocak’a mülakatları nasıl yetiştirecekleri
-
@Angaralı yetişmeyecek bir durum yok aslında hocam,kaç komisyon kuruluyor ev görüşmesi için bilgim yok ama 3 kişiden 10 komisyon kurulsa 2 haftada biter diye tahmin ediyorum
-
@zephead yetiştirilmek istense yetiştirilir hocam elbet ama önceki süreçlerde 3 aya yakın sürdü bu süreçler endişemiz o yüzden
-
@proletarya beni endişelendiren de o ama önceki alımlarda eleme sınavı ile mülakat tarihi arasında genelde 10 11 ay var,ocakta 2019 alımı üzerinden neredeyse 11 ay geçmiş olacak.beni umutlandıran bu.
-
@zephead inşallah ocakta mülakat olur hocam bekledikçe gerildim iyice
-
@proletarya inşallah olur
-
@proletarya geçen alımda yanlış hatırlamıyorsam mülakattan tam 1 ay önce tarihleri açıklandı. Yani geçen seneyi baz alırsak 10 gün içinde tarihler açıklanması lazım. Ama artık karamsarım
-
-
-
-
-
Bu kaldirilan gönderilerde ne yazıyor arkadaşlar ? Süreç uzadı ve çok kritik bir hal aldı