2020 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Hazırlık Platformu
-
@N-A-G yine ne oldu :)) neden gelmiyor oldu şimdi dostum?
-
Başlık hayırlı olsun bekleyen herkese
-
alımı bir önceki kadar bol olması dileğiyle.
-
@zenginmemur zaten son promosyonda alımı doldurmadılar 1000 kişilik alım düşüncesi eski dönem için ve risk analiz için düşünüldü fakat şuan bu alımın dahi fazla olduğu düşünülüyor.
-
@strtmn hocam inşallah gelir fakat bu sene zor gibi bekleyen herkesin umarım gönlüne göre olur herşey.
-
@kamu aynı durumda olan çok kişi var fakat başka bir şehirde çalışma imkanı yok.
-
@N-A-G anladım. Maliyede denk bir kadroya geçiş olur diye hayal etmiştim ama mümkün değil heralde
-
@N-A-G hocam 2 yildir ortada vmy alımı yok.Vmy gelmryecekse dguy gelsin
-
@RootofAllEvil hocam benim de 82,99 gelir mi?
-
@hayırlısı035 bilmem, inşallah gelir
-
Dguy eğitiminde olan bi arkadaşımla görüştüm eğitimleri Mart başında bitiyormuş. Bakan bey de 1-2 aya müspet çalışmalarımız var demişti örtüşüyor neticeler. Umarım ilan gelir ve bakan bey en çok beni sevindirir zira en çok istediğim kadro elenince kadro dolmadığı için çok üzülmüştüm.
-
@maveraünnehr35 eğitimle ilanın alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü ilanın gelmesinden sürecin sonlanmasına kadar en az 1 yıl geçiyor zaten.
-
@NoPainNoGain eğitimle ilan doğrudan değil dolaylı olarak alakalı olabilir. Eğitimdekilerin durumu netleşince bakan beyin söylediği de yerli yerine oturacaktır diye düşünüyorum ben. Ki dguy eğitiminde bile şuan herkes konuşmaya başlamış dguy ilanı hakkında. Bi kıvılcım çıkarttı bakan bey bakalım hayırlısı .. üstad gerekli sorgulamaları zamanı gelince de yapacaktır.
-
Dost üstad @paretowilfredo takvimde neden yer vermediğini diğer sayfada ifade etmişti. Yeni ve sürpriz olan bu gelişmede somutlasmaya giden bir yol olacaksa, onu arayacaktır.
"O dönemde bir çalışma yoktu dostum. O nedenle tabloda yer vermemiştim. Açıkçası Bakan beyin söylemine bakarsak hala da yok bir takvim. Ama çalışma olacağının sinyalini vermiş. Şöyle guy ilanı sonrası soruştururuz inşallah "
-
Arkadaslar bende 2018 ağustos dguy sınavına girmiştim istatistik kadrosu için, çok calisamadigim ve dikkatimden kaçan kolay sorular sebebi ile sınavı geçememiştim. Eğer gelirse ilan,tüm bölümler için mükemmel bir fırsat olur. Iyi calisin derim,sorular kolaydi fakat sinavi gecenler çok iyi puanlar almisti.
-
Dguy alımı ile ilgili müspet gelişme ne olabilir diye kendime soruyorum.Süreside 1 2 ay sonra olacak şekilde.Dguy olarak calışanlar için bir düzenleme olmasın.
-
@Marcuspowa Dguy merkez uzmanlık çalışma yeri Ankara
-
Basvurular ne zaman başlıyor
-
@the-mutaf başvurular bitti haftaya nihai liste açıklanacak.
-
@rassal aşırı alemsin. Artık keyif vermeye başladı.