Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
-
Dostlar takip edemedim, sınav hogwartsta mı olacak? Beni tren garında karşılayıp duvardan geçmemi sağlayacak arkadaşlarıma selam ederim.
-
Başlıkta yazanlardan hangi birine güleceğimi şaşırdım arkadaşlar süpersiniz
-
3600 ek gösterge var mı. Epeydir bekliyorduk bu alımı.
-
Ben de cadiyim sihir de yaparim yas sınırı yoksa başvurayım
-
@rain96 Sihirsel Bilimler Fakültesi mezunları için şu yoklukta güzel bir ilan aslında
-
İlan beklemekten herkes mizahşör olmuş
-
@gençler23 Süreç sinirlerimizi yıprattı kafalar tertemiz
-
Ne güldürdü, Ne öldürdü.
-
Dumbledore zamanında bakanlığı voltöcüler doldurmuştu
-
Ahh yine bölüm ayrımına gitmişler Slytherin'e kadro bile açılmamış.
-
Dokuz üç çeyrek treni kalktı mı? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
Malfoylardan seherbaz alim daire baskani ile görüştüm slytherin house dan olma şartı gelecekmiş ama Harry ben slytherin olmamak için seçmen şapkayı ikna ettim benim gibilere haksızlık olur gibisinden engellemeye çalışıyormuş. Ama seherbazin kestiği parmak acımaz dedi ve getirecez dedi.
-
@Harun-Resid Kaçmış da olabilir kaçmamış da:)) bunu öğrenmenin tek yolu duvara toslamak pahasına şansını denemek:))
Yalnız bu mekanın gerçekte varolması ve insanların gidip bunu denemeleri
-
@Godot hocam aksam aksam beni guldurdunuz allah da sizi guldursun demekki bir potterhead*daha
-
Hocam turneler uzun sürüyor mu ?
-
Kusura bakmayın bakanlıkta ki işlerimden dolayı yoğundum.
82 ile kapattı uzmanlıkta 1-2 soru iptal edilebilir alahamora büyüsünü yanlış telaffuz etmişler kazananlara hayırlı olsunşimdiden (Reis-i tekrar yadedelim) -
@YunusEmre_58 hocam cisimlenip istedigin an istediğin yerde olursun turne dert mi
-
Buralar yine sessizlesti, bizim zümrüdüanka yoldaşlığı bilincine tekrar erismemiz lazım. Ilansizliklara karsi savas acalim bu defa .
Adeta ruh emicilerin istila ettiği bir ortamdayız da neşe, umut ,mutluluk bizi terketmiş gibi. Bu beni üzer.
Neyse herkese benden expecto patronum, kaybettiğimiz umitlere ulaşmamiz için yol gostericimiz olsun!
-
Potter serisinin devamını biz iibfliler olarak çekelim ses getiririz bence
-
#REİSSESİMİZİSUY3000MUY
Arkadaşlar twitterdayız akşam 20.00'da lütfen herkes katılım göstersin.
(MUY=MAGİC UZMAN YARDIMCILIĞI)