2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lannisterjk rica ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
Arkadaşlar diğer kurum sınavları için üç aşşağı beş yukarı tahminler ve analizler yapılabilir fakat guy tamamen kendine müstesna. Geçmiş yıllarda ki alımlara şöyle bir göz gezdirilirse nekadar oynak bir yapıda olduğu anlaşılabilir. Örneğin zamanında Antalya 73 küsür ile kapatmisti. Aynı Antalya bir sonraki alımda 81 veya 82 lerde kapatmis ve birçok kişinin canını yakmıştı. En son alıma bakalım. İzmir ve Eskişehir gibi iki güzide ilimizin 70 puanda kapatip ve hatta kontenjanını bile dolduramayacağini kimse tahmin edemezdi. Fakat oldu. Lafın kısası guy için puan analizi yapmak gerçekten çok ama çok zor. Zamanında cidden çok canlar yandı. Yanlış yönlendirmeler sonucunda 80 puanla sınava giremeyenler. 70 li puanlar alanların sınava girdiğini görünce kafayı duvara vuranlar vs vs. Dolayısı ile yarın öbür gün bu ilan geldiğinde yapacağınız tek şey puan kriterini karşılıyorsaniz kendinizce bir analiz yapıp çok fazla etki altında kalmadan ilinizi seçip taban puanlarin açıklanmasını beklemek olmalı. Tekrar diyorum guy için sağlıklı bir analiz yapmak mümkün değil. 81 puanla aciktada kalırsın. 71 puanla sinavada girersin.
-
Gel artık be gel!
-
@mbguy Allah affetsin kendimizi köyden indim şehirde ki dört kardeşe ilanı da Ali Rıza bey e benzetiyorum hani onlar heveslenip kosuyo Ali Rıza abey geldimi diye. Yok denincede aç aç çalışıyorlar ya
-
Geçen sınavda düşük kapadı diye havaya girmeye gerek yok.çünkü tek yıl puanları geçerliydi ve haziranda ilan geldi o zamana kadar bir çok alım sonuçlanmıştı.
Şimdi o kadar da düşeceğini zannetmiyorum
Tabi alım sayısı çok önemli -
@homecinomiss dayanamıyoooooom dayanamıyoooom
-
@merasim34 şu yorum bu zamandaki puan-sıralama bazlı konuşursak çok gereksiz bir yorum o arkadaşların umutları ile böyle konuşman oldukça kötü.
Ayrıca 1000 alım olmuştu ama bu sefer 2000 alım olursa ve 5 katı yani 10000 kişi giriyor 70 puan alan arkadaşın sıralaması 10binlerde sadece mantıklı düşün.
Ayrıca bu sınava girenlerin çoğu tekrar giriyor mesela benim iki puanım var.
Ayrıca özelden atarlanmasın bazı arkadaşlar bana sizin yaşınız kadar benim kurum sınavı görmüşlüğüm var -
-
Son 2 yıldır facebook ve twitter'de ilan geldikten sonra yapılan anketlerde yardımcı oluyor fikir sahibi olmaya. Yine bir anket duzenlenir ve yine doğru bir şekilde cevaplanırsa bize çok yardımcı olacaktır.:)
-
@manisalipinar 2000 kişilik alimda bazı yerler 70 ile kapatabilir
-
@Aslıhannn ilan geldikten sonra şöyle tipler ortaya çıkar genelde. Ben ve üç arkadaşım 85 puanla İzmir'i yazacağız. Ben ve kız arkadaşım 90 puanla balikesiri yazacağız. Ben ve baldızım 95 puanla muglaya talibiz. Ben ve kaynimgiller 100 tam puanla ankaradayiz vs vs:) ve bu illeri yazacak olan vatandaş ise tüh ya ben bu ilden vazgeceyim der gider en olmadık yeri yazar sonra fıkrasına gülünmeyen dayı gibi ee noldu şimdi der.
-
@LioN Hocam evet haklısınız genel de öyle olurdu ama 2 yıldır örtüşüyor anketlerle iller. Tabi bunu bu yıl garanti edemeyiz ama insallah dogru cevap verir herkes hakka girmeden
-
@Dguy_Guy yürü beee kim tutar seni sadece biraz halkçı buldum, tamam abartmıyorum.
-
birazda ders konuşalım kurum sınavı hakkında ne düşünüyorsunuz? gözümde çok mu büyütüyorum acaba... 80 doğru üstü yapmak zorunda olmak beni biraz geriyor dostlar
-
Anket filan yapılırsa uzak durun anket çok can yaktı yakar cıss
-
Anket işi banket işi, yoldan çıkarsınız. bu kurum içi tk nın ilk dönem onlarca adamı ağına düşürmesinin aracıdır anket olayı. yıllarca böyle kandırdı insanları onun gibiler.
-
Benden size tavsiye il seçim zamanında arkadaşınıza bile güvenmeyim. Zamanında benim arkadaşım benden 3 4 puan yüksek almıştı kararsızim deyip duruyordu bana ben il secimi yaptıktan sonra benim ili sordu dedim ki hatta senin puan yüksek sana gelir birçok il zaten benim ili seçme dediğim halde benim ili seçip bittikten sonra gülerek bana kanka yaa senin ili seçtim kusura bakma dedi sonra öğrendim ki diğer yüksek puanlı 2 3 arkadaşına da demiş benim ili seçmiş hepsi
-
@supernatural kalp krizi geçirdim okurken kardeşim bu nedir ya
-
@IS-LM maalesef gerçekler kardeş ilan geldi mi kimseye güvenilmiyor bizzat yaşadım
-
[https:// twitter. com/ memurlarnet/status/1214653724330778625?s=19
Haydi hayırlısı.