2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Platformu
-
@rassal değersiz olan bu hayata yeniden tutunabilirim
-
@iibfpalace hocam klasik için nasil hazırlik yaptıniz.Maliyeden 4t teste yetiyor ama klasıge yeter mi?İktisat erdal ünsal olmadan olmaz mi?Themis hukuk soru nasilnszive
-
@rassal Halen netleştiremedim dostum. Yıl ortası mı yoksa son çeyrek mi bunu kesinleştirmeye çalışıyorum. Benim fikrim de duyumum da halen son çeyreğe işaret ancak erkenmiş gibi hazırlanın diyorum aksini işitene kadar. Giden vakit gelmez çünkü, vakit yitirmeyin.
-
@paretowilfredo hocam 2019 mülakat tarihleri hakkında yeni bir duyumunuz var mı acaba ocak deniyordu ama hala ses yok
-
@zephead Dostum bizzat Sayın Başkanın beyanı ki işittiğim başka yetkin kişiler de oldu ocak tarihini. Bence bu süreç içerisinde yapılacaktır. İlanı ve yapılması toplam 2 haftasını alır Kurumun dilerse. Kurumda çoğu kişi yoğun biçimde denetimde bildiğim kadarıyla. O nedenle de bununla alakadar olacak ekipler oluşturulamıyor benim anladığım. Biraz Kurumun başı boşalsın, inşallah tez vakitte halledilir dostum.
-
@paretowilfredo sağ olun hocam allah razı olsun beklemekten harap oldum daha ev görüşmeleri bile başlamadı
-
@zephead Asıl engel bu zaten dostum. Ev görüşmelerine üstatlar gelecek. Ama önce üstatlar Ankara'ya gelecek Bakalım, inşallah gönlünüzce netice alırsınız dostum.
-
inşallah emeklerimiz boşa gitmez sizin hakkınız da ödenmez hocam ne sorduysam tek tek cevap verdiniz inşallah siz de istediğiniz yerlere gelirsiniz
-
@zephead Var olun dostum. Bilmukabele
-
2 senedir son anda eleniyoruz bakalım bu sene olur inşALLAH hayırlısı artık
-
Sınav öncesi ilan gelme ihtimali var mı acaba
-
@paretowilfredo üstad ocak duyumunu aldıysanız ön görüşme ev görüşmesi aşamaları yapılmayacak mı bunu çıkarabilir miyiz bu durumdan ?
-
Değerli Arkadaşlar bundan sonraki sınavlarda P48 puan kullanılacak. 2020 Kpssden sonra ilan geliyor. Yakında değişiklik duyurusu yapılır
-
@friedmanmilton yds de ister mi sizce?
-
@friedmanmilton kesin mi hocam bilgi ? Yoksa duyum mu ? Hersene aynı muhabbet döndürüluyor cunku.
-
@friedmanmilton bence kullanılmalı.Hatta kaymakamlık sınavında dahi kullanılmalı
-
Arkadaş ben bu kurumdaki bu kasıntıyı anlayamıyorum;
1- kpss p48
2- test sınavı
3- yazılı sınavı
4- ön görüşme
5- ev ziyareti
6- mülakatBu nasıl bir süreçtir yahu.. sırf iibflilerin bu ilgisi bunları şımartıyor diye ciddi ciddi düşünüyorum artık.
-
@marjinalmaliyt57, içinde söyledi: 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Platformu
@friedmanmilton kesin mi hocam bilgi ? Yoksa duyum mu ? Hersene aynı muhabbet döndürüluyor cunku.
Zaten daha önce yönetmelik çıkarılmıştı hocam. Kpss p48 ile alım yapılacak diye ama sonra kullanılmamıştı. Ne olur süreç bilinmez.
-
Değerli Arkadaşlarım bahsettiğim şey duyum değil gerçeğin kendisi. Yds şartı yok. Bizzat orada çalışan denetçi arkadaşımdan aldım bilgiyi
-
@friedmanmilton taban kaç oluyor hocam p48 de