TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    göç uzman yardımcılığı alım i̇lanı
    466
    6309
    561036
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • hayırlısı035
      hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

merkez göç taban puanı 0,00199 puan düştü.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • İ
        İbbfli19 Yasaklı @rassal Son düzenleyen:

@rassal hayır düzeltildi ismi eklenmiş

• A
          Ayhan ışık Son düzenleyen:

Son 2 çıkmış sınav sorularını atabilir misiniz?Sitede ulaşılamıyor.

Budur cihanda en beğendiğim meslek; sözün odun olsun hakikat olsun tek

• LioN
            LioN Son düzenleyen:

Tekrardan herkese hayırlı olsun. Şimdi liste aciklandi. Biz listede değiliz. Sınav günü kampüsün önüne gidip elimede bir zikirmatik alacam başlayacam tık tık sınava giren adayları saymaya sonuç 3999 çıkarsa eğer bir overlokcu ile anlaşıp universitenin önünde sınav bitene kadar megafondan avaz avaz bagiracam overlokcu geldi haaanım overlokcu halı kenarı paspas kenarı kilim kenarı 5 dk da dikilir elinize verilir diye. Birde aralarda alyazmalim müzigi. Hadi cözsünler bakalım o seste sorulari madem öyle işte böyle:)

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

hayırlısı035 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
            • İ
              İbbfli19 Yasaklı Son düzenleyen:

Ben bu hatayı tam olarak anlayamadım neyse geçti gitti şimdi iyi çalışmak lazım herkese iyi çalışmalar dilerim

• G
                güneşşş Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben de merkezi 0.09 puanla kaçırdım tasra geldi sevinebildim mi hayır. Giremeyenler yds puanı alıp puanınızı yuksek tutup cok daha iyi kurumlara girin eninde sonunda acılır uzulmeyin hele il göç için hiç uzulmeyin

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • hayırlısı035
                  hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @LioN Son düzenleyen:

@LioN Hocam dguy hala başvuyor. Merkez göçe çalışma yeri ve sosyal haklar aynı olmasına rağmen başvuruyor. Ben anlamıyorum bunları.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • hayırlısı035
                    hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @LioN Son düzenleyen:

@LioN geçen sene bunun gibileri yüzünden aynı puana rağmen KPSS-A puanı bir kere bile kullanamadım.

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • LioN
                      LioN @hayırlısı035 Son düzenleyen:

@hayırlısı035 ne diyelim kardeşim nickin gibi hayırlısı olsun. Belkide çok çok daha iyi yerler kismetinde vardır. Fakat başvurupta çok özel bir sebebi olmadığı halde sınava gitmemek. Gerçekten ayiptir.

• M
                        merasim34 Son düzenleyen:

Sınava giremeyenler çok da üzülmesin neticede rotasyonlu meslek

Kürşad’ın Gür Sesiyle
                        İndik Tanrı Dağından

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • LioN
                          LioN @merasim34 Son düzenleyen:

@merasim34 kardeş market poşetinin bile para ile satildiği bir devirde sence insanların iş beğenmeme gibi bir lüksü var mı?

M G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
                          • M
                            merasim34 @LioN Son düzenleyen:

@LioN hocam insanlar nasıl teselli etsin kendini peki

Kürşad’ın Gür Sesiyle
                            İndik Tanrı Dağından

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • W
                              whshw Son düzenleyen:

Rotasyon motasyon var ama maasi turkiye sartlarina gore iyi arkadaslar bence

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                              • G
                                güneşşş Yasaklı @LioN Son düzenleyen:

@LioN elbette yok ama kurumlar sınav acıyor ve calıştıgımız kurum da onemli. Yani arkadasın da dedigi gibi pek de ahım sahım bir yer degil tabi calışıp işini sevenler de var ona bir sey diyemem sonuçta dısarıdan yorum yapıyorum ama bir bilgi teknolojileri bir sayıstay ve hatta vergi müfettişliği de değil puanlar yuksek olursa ihtimal artar

• G
                                  güneşşş Yasaklı Son düzenleyen:

Rotasyon bence kotü degil farklı şehirler de calışma da guzel bunu kast etmiyorum tabi bu krizde haklısın sen de

• ?
                                    Eski Kullanıcı @merasim34 Son düzenleyen:

@merasim34 böyle diyeceğinize üzülmeyin bir kaç gün kafanızı topladıktan sonra guya çalışın deseydnz daha mantıklı olurdu yoksa artık kimsenin iş beğenme veya seçme gibi bir lüksü yok.

• P
                                      plansız Yasaklı Son düzenleyen:

Tekrar hayırlı olsun arkadaşlar, listeler de netleştiğine göre çalışmalar hızlanabilir artık, geçmiş başlıklar gibi soru paylaşımının ve faydalı muhabbetlerin yapıldığı bir süreç olur inşallah. Kolay gelsin 🙂

• Baelish
                                        Baelish Son düzenleyen:

Arkadaşlar daha atanmadan kariyer mesleklerine burun kıvırıyorsunuz. Bu meslekleri kötüleyerek değil, sizler kendi kaliteniz ile yükseltebilirsiniz. Belki farklı mesleklere geçen olacaktır lakin önümüzde bir dünya aşama varken şu durumda kötülemek samimi gelmiyor. Ben forumda takıldığımdan bazı arkadaşların iyi niyetini biliyorum ama hiç üye olmayan kişileri ister istemez etkiliyorsunuz.

Ayrıca artık diyemeden geçemeyeceğim ; 45 kişilik ilanda puanı yetmediği için burun kıvıranlar şu an harıl harıl ders çalışıyor. Kedi uzanamadığı ciğere mundar derler ya, aynı o durumu yaşadık. Siz önce bir kurum sınavını geçin, mülakatta başarılı olun sonra ne diyecekseniz deyin.

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 15
                                        • A
                                          albertcamus Son düzenleyen:

Bu konu önemli arkadaşlar. Destek olun ki iyice dillensin. Kendilerini kılıcı sananlara karşı bir yaptırım gelmeli, getirilmeli. Her mecrada sürekli dile getirilmeli bu konu. Bugünden başlanmalı.a

https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1215646302534619137

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                          • G
                                            Godot @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus Hocam sorması ayıptır kendisine dernek diyen kişiler ve aynı kişilerin kullandığı diğer twitter hesapları napıyor? Ne işe yarıyor? Bi de söyleniyolar utanmadan buluştuk şu kadar az kişi geldi diye. Sıkılmadan aidat istiyolar bi de. Burda destek olmayacak yapı ne işe yarar?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 63
                                            • 64
                                            • 65
                                            • 315
                                            • 316
                                            • 63 / 316
                                            • İlk ileti