Türkiye Şeker Fabrikaları Personel Alım İlanı 2019 (1500 kişi)
-
18- Kura sonucu ve KPSS puanı ile belirlenen asil adayların en geç 24.01.2020 Cuma günü akşamına kadar istenilen belgeleri (Kimlik, öğrenim belgesi, öğrenim belgesinin E- Devletten alınmış çıktısı, ehliyet ve askerlik durum belgesi) başvuruda bulundukları fabrika müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmekte olup evraklarında eksiklik olan veya uygun olmayan evrakla başvuran adaylar ile süresi içinde evraklarını teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Yazan bu posta olsa yazardı sanki keşke olsa ama yine de arayıp sorun sıkıntı çıkmasın
-
@onuktekin Hocam bugün ankarayı aradım oraya ulaşabildim. 24ü olan tarihi dikkate almamamız gerektiğini yeni tarihin siteden duyurulacağını söylediler. Ve posta ile gönderimler de kabul edilecekmiş. Aldığım bilgiler bu yönde.
-
@aycann hocam peki göndermeden yeni duyuru mu bekleyeceğiz?
-
@onuktekin evet hocam. Israrla sormama rağmen öyle söylendi. İsterseniz siz de arayın ankarayı aradım ben.
-
@aycann tamam hocam çok ama çok teşekkür ederim. Ben de arayım yarın belki başkaları da arar da açıklama yaparlar.
-
@aycann bugün hem fabrikayı hem de genel müdürlüğü aradım. 24'üne kadar belgeleri göndermemiz ya da elden vermemiz gerekiyor. Kimlik fotokopisi, diploma fotokopisi noterden aslı gibidir onaylı olacakmış göndereceksek. Elden verince orada fotokopi çekecekler. E devletten öğrenim belgesi ile diploma fotokopisi göndermemiz de hakikaten ilginç. Yeni ilan yayımlandı dedi konuştuğum kişi lakin yeni ilan görmedim ben.
-
@onuktekin farklı bilgi vermeleri daha ilginç olanı bence hocam.
-
@aycann hocam bunlara kalırsak sorun yaşayacağız belli ki en iyisi gönderip kurtulmak.
-
@onuktekin bence de yarın hemen gönderirim ben o halde. Onaylı diploma, kimlik fotokopisi, öğrenim durumu belgesi ve mezuniyet belgesi(ikisi e devletten) dışında bişey yok değil mi hocam
-
Öğrenim durum belgesi(e devletten) yanında diploma fotokopisini de istiyorlar. Aslı gibidir diye onaylı olacak. Fabrikaya elden başvuru yapsak orada aslı gibidir yapıyorlarmış da yani ikisini neden istiyorsunuz diye de sormak istemedim. Neden istediklerini bildiklerini sanmıyorum.
-
@onuktekin kesinlikle öyle
-
Bu kimlik fotokopisine muhtarlıklar da "aslı gibidir" damgası vuruyor mu?
-
@onuktekin kimlik fotokopisinin de aslı gibidir diye onaylatılması gerekiyor mu
-
@maliyeci0625 evet ne yazık ki.Noterde 50'den aşağı değildir. Fotokopi olan şeyler aslı gibidir onaylı olacaklar. Diploma okuldan aslı gibidir damgalı olabilir. Elden başvuruda aslı gibidir onayınlarına gerek yok. Belgelerin asılları yanınızda olsun yeter.
-
@onuktekin anladım teşekkür ederim
-
Arkadaşlar posta yolu ile gönderim yaptım kimlik ve diplomayı noter onaylı gönderdim askerlik durumu ve öğrenim belgesini de e devletten çıkarıp gönderdim lakin yeni açıklamada askerlik durumu için de noter onaylı yazmış bu konuda bilgisi olan var mı
-
sonuçlar açıklanana kadar susalım.
-
ne zaman açıklanacak sonuçlar?
-
Belli değil hocam herhalde uzayacak baya süreç
-
@araskar bi açıklama da yapmadılar rezalet bi kurummuş