Arkadaşlar büro memuru için ikamet şartı yok anladığım kadarıyla. Belgeler adrese posta ile mi gönderilecek yoksa şahsen mi bu konuda bilgisi olan var mı?
aycann tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türkiye Şeker Fabrikaları Personel Alım İlanı 2019 (1500 kişi)
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaşlar ilk mülakat akşamı otelde kalan var mı? Kıyafetlerimiz kırışacak malum. Bunun için ütü vs imkânı var mıydı?
-
@onuktekin yani mantıklı olan da sıkıntı çıkmaması. Ama emin olamıyorum
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@miskuruntu versin de nasıl verdiği önemli değil
yoksa rezalet
-
@onuktekin Hocam bugün ankarayı aradım oraya ulaşabildim. 24ü olan tarihi dikkate almamamız gerektiğini yeni tarihin siteden duyurulacağını söylediler. Ve posta ile gönderimler de kabul edilecekmiş. Aldığım bilgiler bu yönde.
aycann tarafından gönderilen son iletiler
-
Türk Şeker
Arkadaşlar bugün işe başlayanlar bilgi verebilir mi .Çalışma şartları vs hakkında
-
@onuktekin bence de yarın hemen gönderirim ben o halde. Onaylı diploma, kimlik fotokopisi, öğrenim durumu belgesi ve mezuniyet belgesi(ikisi e devletten) dışında bişey yok değil mi hocam
-
@onuktekin farklı bilgi vermeleri daha ilginç olanı bence hocam.
-
@onuktekin evet hocam. Israrla sormama rağmen öyle söylendi. İsterseniz siz de arayın ankarayı aradım ben.
-
@onuktekin Hocam bugün ankarayı aradım oraya ulaşabildim. 24ü olan tarihi dikkate almamamız gerektiğini yeni tarihin siteden duyurulacağını söylediler. Ve posta ile gönderimler de kabul edilecekmiş. Aldığım bilgiler bu yönde.
-
@onuktekin yani mantıklı olan da sıkıntı çıkmaması. Ama emin olamıyorum
-
@maliyeci0625 başvururken mi şahsen yazıyordu hocam
-
@onuktekin ne demek rica ederim. Siz de benim gibi mi anladınız acaba bu belgeleri posta ile gönderirse sıkıntı olur mu. Arayıp ulaşamıyorum çünkü
-
@onuktekin Hocam, bu kısmı okumadınız sanırım.
Kura sonucu ve KPSS puanı ile belirlenen asil adayların en geç 24.01.2020 Cuma günü
akşamına kadar istenilen belgeleri (Kimlik, öğrenim belgesi, öğrenim belgesinin E-
Devletten alınmış çıktısı, ehliyet ve askerlik durum belgesi) başvuruda bulundukları
fabrika müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmekte olup evraklarında eksiklik olan veya
uygun olmayan evrakla başvuran adaylar ile süresi içinde evraklarını teslim etmeyen
adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.