TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    göç uzman yardımcılığı alım i̇lanı
    466
    6309
    549020
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      IS-LM @IS-LM Son düzenleyen:

@IS-LM, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

İl göç A grubu sorular: https://www.dosyaupload.com/b9mf
      Cevap Anahtarı :https://www.dosyaupload.com/b9mg

isteyen arkadaşlar için tekrardan ..

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • R
        roses @varol Son düzenleyen:

@varol Bence de zor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • P
          plansız Yasaklı Son düzenleyen:

Sınır dışı etme: Yabancı; menşe ülkesine, transit gideceği ülkeye ya da üçüncü bir ülkeye sınır dışı edilebilir. Sınır dışı etme kararı Genel Müdürlüğün talimatı üzerine veya resen valiliklerce alınır. Sınır dışı etme kararına karşı, kararın tebliğinden itibaren yedi gün içinde İDARE MAHKEMESİne başvurulabilir. Başvurular on beş gün içinde sonuçlandırılır. Mahkemenin bu konuda verdiği karar kesindir.

Hakkında sınır dışı etme kararı alınanlardan Kanunda sayılan riskli grup içerisinde olmayanlara Türkiye’yi terke davet için 15-30 gün arasında süre tanınır. Süre tanınanlara Çıkış İzin Belgesi verilir. Sınır dışı etme kararı için değerlendirme süresi kırk sekiz saati geçemez.
          Hakkında sınır dışı etme kararı alınanlardan Kanunda sayılan riskli grupta bulunanlar için valilik tarafından idari gözetim kararı alınır ya da Aralık ayında yeni gelen düzenlemeye göre idari gözetime alternatif yükümlülükler getirilir.

Hakkında idari gözetim kararı alınan yabancılar yakalamayı yapan kolluk birimince kırk sekiz saat içinde geri gönderme merkezine götürülürler. Geri gönderme merkezlerindeki idari gözetim süresi altı ayı geçemez, gerekmesi halinde en fazla altı ay daha uzatılabilir.
          İdari gözetimin devamında zaruret olup olmadığı valilik tarafından her ay düzenli olarak değerlendirilir. Gerek görüldüğünde bu süre beklenilmez, devamında zaruret yoksa idari gözetim sonlandırılır. Aralık ayında yeni getirilen düzenlemeye göre idari gözetimi kaldırılan yabancılara alternatif yükümlülükler getirilebilir.

İdari gözetim kararına karşı, SULH CEZA HAKİMİne başvurulabilir. Sulh ceza hakimi incelemeyi beş gün içinde sonuçlandırır. Sulh ceza hakiminin kararı kesindir. İdari gözetim şartlarının ortadan kalktığı veya değiştiği iddiasıyla yeniden sulh ceza hakimine başvurmak mümkündür.

Yabancıya uygulanan idari gözetime alternatif yükümlülüklerin süresi yirmi dört ayı geçemez. Hakkında sınır dışı etme kararı olup idari gözetim altına alınamayan yabancılara 57/A’daki alternatif yükümlülüklerden getirilmesi zorunludur.

İdari gözetime alınan yabancılar Geri Gönderme Merkezlerinde(GGM) tutulurlar. GGM’de kalan yabancılar sınır dışı edilirken kolluk birimi tarafından sınır kapılarına götürülür. GGM’ye sevk edilmesine gerek kalmadan sınır dışı edilecek yabancılar, Genel Müdürlük taşra teşkilatının koordinesinde kolluk birimlerince sınır kapılarına götürülür.

Gönüllü geri dönüş: Hakkında sınır dışı etme kararı alınmış ve menşe ülkesine gönüllü olarak geri dönmek isteyen düzensiz göçmenlerden Genel Müdürlüğün uygun gördüğü kişilere ayni veya nakdi destek sağlanabilir.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • E
            errayn @varol Son düzenleyen:

@varol zor hocam sizlik değil detay yerine ince çalışmaya bakın

• G
              glsnklyc @IS-LM Son düzenleyen:

@IS-LM yine de çok teşekkür ederim fakat bunun gibi daha önce yapılan sınav sorularını istemiştim elimde derleme sorular var aslında eski yılların ama bu şekilde şıklarıyla ve soru metninin tam olduğu yok. Sanırım kimsede yok 😞

• A
                adanali01 BTK @plansız Son düzenleyen:

@plansız hocam bu yabancılara orta öğretim kurumu açmayı bakanlık veriyor demi

B P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • B
                  bebekendüstri @adanali01 Son düzenleyen:

@adanali01 cumhurbaskani izni ile diye biliyorum

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • A
                    adanali01 BTK @bebekendüstri Son düzenleyen:

@bebekendüstri Ama sınavda çıkmıştı cumhurbaşkanı izni yanlis demişti kanunu da okuduğumda valinin izni bakanlık acar diyor anlamadım

• P
                      plansız Yasaklı @adanali01 Son düzenleyen:

@adanali01 @bebekendüstri Normal orta öğretim kurumu açma izni Milli Eğitim Bakanlığınca veriliyor ve bildiğim kadarıyla buna Türk vatandaşları da gidebiliyor ancak sadece yabancıların okuyabileceği milletlerarası özel okul açma iznini Cumhurbaşkanı veriyor. Soruda Türk vatandaşlarının devam edebileceği orta öğretim kurumu dediği için Cumhurbaşkanı olmuyor.

A T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • A
                        adanali01 BTK @plansız Son düzenleyen:

@plansız sagolun hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • T
                          tozkok @plansız Son düzenleyen:

@plansız Bu tür bilgiler hangi kanun kapsamında

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • hayırlısı035
                            hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Halkbank gişe de para yatırmada ALICI kısmına: ''yıldırım beyazıt üni döner sermaye işlet '' diye yazıldı.Sıkıntı olur mu?

T M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • M
                              mbguy Son düzenleyen:

Arkadaşlar panik oldum önceki yazılarda varsa sorumu mazur görün lütfen. Parayı bugün ziraat bankasından EFT yapmak suretiyle yatırdım ancak alıcı kısmına isim çok uzun geldi. Yıldırım Beyazıt üniversitesi vs vs değil de Ankara merkez şube yazabildim. Mobilden yatırdığımdan böyle oldu galiba. Açıklamalar kısmına bilgilerimi de doldurdum. Ancak panik yaptım. Hesaba para geçti mi diye üniversiteden teyit almaya çalışıyorum ama telefon düşmüyor. E-mail attım ama panikledim. Aynı sıkıntıyı yaşayan oldu mu? Bir de ilandakinden farklı bir numara elinde olan var mı?

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • M
                                mbguy @mbguy Son düzenleyen:

@mbguy arkadaşlar maile cevap geldi o alıcı bilgilerini tam yazamadığım için para yatırma gerçekleşmemiş sizler de kontrol edin.

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • T
                                  tozkok @hayırlısı035 Son düzenleyen:

@hayırlısı035 öyle olması gerekiyor zaten

İ 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • P
                                    plansız Yasaklı @tozkok Son düzenleyen:

@tozkok Orta öğretim kurumları kanunuydu yanlış hatırlamıyorsam dostum, aslında ilandaki yabancılar hukuku başlığı altında değerlendiriliyor.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • T
                                      tozkok @plansız Son düzenleyen:

@plansız yabancılar hukuku baya kapsamlı napcaz bilmiyorum 🙄

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • S
                                        Semihylc Son düzenleyen:

Parayı yatırdık da teyit nasıl edicez arkadaşlar . Email yada telefon numarası varmi kurumun ?

• P
                                          plansız Yasaklı @tozkok Son düzenleyen:

@tozkok Hepsine hakim olmak imkansız zaten dostum, biliyosunuz hepsi de çıkmıyor, biraz şans 6458 harici hangi sürpriz kanundan gelirse sorular 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • R
                                            roses @mbguy Son düzenleyen:

@mbguy Hocam nasıl bir mail yazdınız?

• 1
                                            • 2
                                            • 69
                                            • 70
                                            • 71
                                            • 72
                                            • 73
                                            • 315
                                            • 316
                                            • 71 / 316
                                            • İlk ileti